Autumn Inspirations #1

"Nevzdávaj to ! Začiatok býva vždy najťažší." 

Citát pre dnešný deň, k článku síce vôbec nepasuje, ale je to taká menšia rada. Keď si niečo zaumienite, tak si choďte za tým a preskáčte všetky nástrahy a problémy a uvidíte, že všetko sa dobre skončí. Tento článok bude prvá jesenná inšpirácia, a dnes to bude inšpirácie na nechty.

Na rôznych stránkach ste určite videli rôzne typy a rady, aké farby, trendy sú túto jeseň IN. Tak isto, som si to všimla aj ja a inšpirovala som sa. Na túto jeseň vám určite odporúčam staroružovú farbu,  zlatá, sýtočervená ale aj farba, ktorá pripomína višne v čokoláde. Tak isto sú to farby ako hnedá, béžová, pleťová, ale aj vínovo červená. Ako ste si už všimli s obrázka a čítate moje články, tak vám asi došlo, že som sa zahľadela do ďalšieho laku od Miss Sporty. Sú z novej kolekcie Lasting colour. Lakov je celkovo 25. Krásne farby, ktoré sa perfektne hodia na túto jeseň. 
 Majú široký štetec, ktorý je obrovským plusom. Osobne mám radšej širšie štetce ako tenký, ktorý každú chvíľu musím namáčať. Píšu o nich, že vydrží 10 dní, to by som netvrdila. Vydrží tak 6 dní, ale viac nie. Čo sa mi na ňom páči je, že si udrží svoj lesk. Nechty vám ostatnú aj po niekoľkých dňoch. 
Neviem, či poriadne vidíte tú farbu, preto som vám stiahla lepší obrázok, pretože nejak som to nevedela dobre odfotiť. Ak chcete mať sýtejšiu farbu nechtov, odporúčam, aby ste si dvakrát nalakovali nechty. Bude to naozaj taká vínovo-červená. Má dokonalú priľnavosť a trvanlivosť vďaka patentovanej Lycra technológii. Je obohatený o lycru, ktorá dodáva nechtom pevnosť, pružnosť a odolnosť voči nárazom a odlupnutiu.

6 komentárov:

  1. Ten cerveny lak je krásny. Ja osobne si ale nelakujem prstenník, nakoľko to vzniklo ako rozlisovanie zadanych a nezadanych .... :) a ja som nezadana.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten červený je krásný!! Mě červené laky nevydrží vůbec a to vím, že nejsem jediná :-D

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten červený nutně potřebuju teď na podzim ! :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super inšpirácia! Ja nejako neobľubujem laky od Miss Sporty, ale tento vyzerá veľmi pekne.
    Domi Lap

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten lak je krásny :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.