Dermacol

UNBOXING #3


Balíčky, balíčky a zase len balíčky. Určite niektoré z vás poznajú ten super pocit, keď prídete večer domov zo školy alebo z roboty po náročnom dni a v izbe vás čaká balíček. Prekvapenie! Ďalší balíček mi prišiel z Arthur Media, čiže od Demacolu. Značka Dermacol prišla trh s novinkou práve pre túto jeseň, ktorú ste si museli určite všimnúť. Zaujme každú mladú slečnu, dámu, ale aj staršie dámy, ktoré sa skrášľujú. Touto novinkou je riasenka Devilash. 

Prečo by ste si ju mali kúpiť ?? 
Nie je to obyčajná riasenka, ktorú môžete kúpiť v drogérii alebo v nejakom čínskom obchode. Zo začiatku som si myslela, že to bude riasenka, ktorá je rovnaká ako každá iná. Opak je však pravdou. Devilash mascara čo v preklade znamená diabolská riasenka. Môžem mať skutočne diabolský zvodný pohľad ? To posúďte sami. Vyskúšam si ju dať do školy a uvidíme koľký sa namotajú na môj "zvodný" pohľad. (:D)
Riasam dodá extra +196 %* objem. Okamžite dodá riasam takmer dvojnásobný objem, riasy nádherne vykreslí a rozčeše. Jemná krémová textúra na báze voskov a polymérov perfektne obalí riasu po riase a každej dodá plnosť. Objemová kefka nanesie optimálne množstvo farby na riasy až ku korienkom a precízne oddelí jednu od druhej. Intenzívne čierne pigmenty dodajú riasam výraznú farbu.
Intenzívne čierne pigmenty dodajú riasam výraznú farbu. Riasenka neobsahuje parabény a je vhodná aj pre nositeľky kontaktných šošoviek.  Na dosiahnutie výraznejšieho dramatického efektu odporúčam použitie očnej linky.
 (Bez linky = S linkou) 
V balíčku však nebola len táto úžasná riasenka, ale aj ceruzka na oči. Ja si oči ceruzkou nemaľujem, pretože to ešte nemám naučené. Takže žiadna fotka, kde ju môžete vidieť, ako vyzerá na očiach. EYELINER & EYE SHADOW. Kajalová ceruzka a očné tiene 2v1. Drevená kajalová ceruzka so zvlášť jemnou krémovou textúrou perfektne rámuje, definuje a tieňuje oči. 
 Má dvojaký efekt: ľahko vykreslí dokonalú linku a tým zvýrazní kontúru očí, linku možno potom penovým aplikátorom vytieňovať na viečka ako tiene. Je ideálna pre vytvorenie pôsobivého dymového líčenia. Krémová textúra má výbornú priľnavosť a kryciu schopnosť, je dlhotrvajúca. Vysoká koncentrácia farebných pigmentov dodá očiam intenzívny vzhľad. 5 intenzívnych farieb, 4 s metalickým efektom. V drogériách alebo na internete môžete túto ceruzku nájsť v 5 odtieňoch.

5 komentárov:

  1. Ta řasenka mě celkem zaujala možná že i o ni popřemýšlím :)
    http://worldofadelle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Řasenku už také mám a momentálně je má top :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super špirála mne by sa tiež zišlo ísť kúpiť novú :D, ja používam na svoje mihalnice možno aj 3 špirály aby to dosiahlo taký efekt aký chcem :)

    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta řasenka by mi asi slepovala řasy, podle kartáčku :/ ale od Dermacolu miluju sprcháče!

    Ráda bych tě pozvala na svou giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.