DOVE

 Pre nás ženy je prirodzené, že sa snažíme čo najlepšie starať o našu pleť, aby vyzerala dokonale.Každé ráno si urobíme kompletnú hygienu, aby sme mohli vyštartovať do nového dňa čisté a upravené. Dnes však vôbec nebudeme riešiť prípravky na tvár, ale vám ukážem štyri zaujímavé produkty od značky DOVE. 
 Konečne sa Perinbaba zobudila a trošku nám zasnežila. Využila som to a fotky som vám nafotila von. Tri produkty, tie biele, sú na vlasy a štvrtý je sprchový gél. 
Dove Regenerate Nourishment = šampón pre veľmi poškodené vlasy. Čiže ak máte zničené/ polámané končeky vlasov, tento šampón je tou pravou voľbou. Obsahuje jedinečnú kombináciu zložiek, ktoré prispievajú k regenerácii vlasov a navracia im zdravý vzhľad aj v prípade výrazného poškodenia. Rad týchto šampónov je obohatený o červenú riasu a Keratin Nutri Complex. Vyživuje poškodené a unavené vlasy. Dopĺňa vlasom živiny a posilňuje ich zvnútra. Po niekoľkých dňoch používania budú vaše vlasy zaručene hebké a silné = nepoškodené, a budú mať krásnu vôňu, ktorá pripomína tie šampóny u kaderníkov. 
Šampóny pri umytí vlasov používa asi skoro každý. V porovnaní s nimi je použitie kondicionérov relatívne novou metódou, ktorú si ani zďaleka ešte všetci  dostatočne neosvojili. Je to úžasný vec, ktorá pomáha všetkým slečnám a dámam, ktoré majú dlhé vlasy a ťažko sa po umytí rozčesávajú. A práce tento kondicionér od Dove by ste mali skúsiť, ak máte farbené vlasy, s ktorými sa večer po umytí trápite. Kondicionér DOVE Colour Care pre farbené vlasy pomáha ozdraviť farbené vlasy a znižuje vyblednutie farby vlasov. Kondicionér obsahuje sérum Micro Moisture a molekuly Fibre Active pre dlhšie trvajúcu žiarivú farbu vlasov.

Dove Color Care šampón na farbené vlasy pre žiarivú farbu vlasov. Taktiež obsahuje sérum Micro Moisture a molekulu Fibre Active, ktorá napomáha ozdraviť farbené vlasy a znižuje tak blednutiu farby. Zaručene dodá vlasom lesk. 
Dove Pro Age Skrášľujúci krémový sprchový gel 250ml  
Tento sprchovací gél je hoden byť nazývaný najlepším. Luxusná kombinácia vyživujúceho krému a bohatého vláčňujúceho oleja. Neuveriteľne hydratuje a regeneruje pokožku. Senzačne pení a krásne rozmaznáva naše zmysli. Budete mať pocit zamatovej a jemnej pokožky. 

4 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musím povedať, že ten prvý śampón vyzerá dosť super. Pekný článok inak :)

    http://hipteengirls.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten prvý vyzerá super :) asi skúsim bo keď ja mám rozpustené vlasy tak katastrofa :D ale ostrihať by som sa už asi nedala ani z náhody :) bude zo mňa neblonďavá Rapunzel :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já ten Dove nějak nemusím, jinak hezký blog.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.