*Winter Inspiration*

Toto je historicky prvá zimná inšpirácia, ktorú som pridala na blog. Celý december nesnežilo ani nemrzlo, a tak boli aj Vianoce na blate. Zima je ročné obdobie, ktoré je veľmi rozmanité a musíme sa viac starať o seba, ale hlavne o svoje telo. V dnešnom článku by som vám chcela ukázať produkt z drogérie DM.
Značka Balea nám priniesla náhradu za zimu v podobe zimnej novinky. Touto novinkou sú sprchové gély a telové mlieka z limitovanej edície Frozen Breeze, čo v preklade znamená mrazivý vánok alebo vetrík.V drogérii nájdete ďalšie dva produkty a to Frost Flower (mrazivé kvetiny) a Cool Blossom (chladný kvet). V obchode som sa nevedela rozhodnúť, ktorý si vybrať, pretože všetky voňajú krásne, ale nakoniec sa mojim favoritom stal Frozen Breeze. 
Ako ste si mohli všimnúť, tak na tejto edície si naozaj dali záležať, pretože už jej obal vás zaujme. Obal je pekný, farebný, taký veselý. V obchode si ho istotne všimnete. V každom tomto sprchovom géle nájdete sviežu vôňu nejakého kvetu. V prvom je to fialka, v druhom ruža a v treťom je to kvet z pomaranča.  Okrem kvetov sú v týchto sprchových géloch aj plody ako malina a s tých exotickejších sú to marakuja a grepy. 
 Prejdime rovno k tomuto sprchového gélu. Kombinácia fialiek a malín je veľmi pekná, jemná, ale zároveň osviežujúca a príjemná, jednoducho je to pre mňa určite favorit v tomto zimnom čase. Sprchový gél je fialovej farby, tak isto ako aj obal a to platí pre všetky sprchové gély. Konzistencia je krémová až taká gélová. Niečo medzi tým. Čo sa mi najviac páči na tomto sprchovom gély je to, že vôňa hneď nemizne a ostane na tele dosť dlho a zotrvá na pokožke. 
Na pokožke vytvára krémovú penu.Celý gél je veľmi príjemný na pokožku. Je dermatologicky testovaný, takže by ste nemali mať žiadny kožné problémy. Sprchový gél je dermatologcky testovaný a pH neutrálny. Jeho objem je 300 ml a cena 0,99 Eur .

3 komentáre:

Používa službu Blogger.