Unboxing Nivea

Ani sme sa nenazdali a už prešiel skoro mesiac od začiatku roka. Do nového roku som si dala predsavzatie, že sa chcem stále viac a viac zlepšovať v blogovaní, aby moje články boli lepšie, pribúdalo viac čitateľov a sledovateľov, spoluprác a podobne. Jedna z týchto vecí sa mi v priebehu januára splnila a to spolupráca so značkou NIVEA. Týmto by som sa veľmi pekne chcela poďakovať Lýdií a celému Nivea tímu, že sme spolu začali spolupracovať a poslali mi prvý balíček, ktorý som celý týždeň testovala a práve dnešný článok, bude o jednotlivých prípravkoch. Na mojom facebooku som Vám písala o tomto balíčku a pridala som Vám aj fotku.
 Čo sa schovávalo v balíčku ? Balíček prišiel v pondelok doobedu. Moja maminka mi poslala SMSku a ja som celá nedočkavá sedela na stoličke v lavici do pol piatej poobede. Pri rozbaľovaní balíčkov alebo darčekov sa vraciam do detských čias. Som plná napätia a očakávaní, čo ma tam asi čaká. V balíčku boli tri druhy Labello ošetrujúcich masiel na pery, spolu s ošetrujúcim šampónom a kondicionérom.

 
Ako prvou začneme starostlivosťou o vlasy. Každá žena miluje svoje vlasy a preto by sme sa o nej mali aj poriadne starať. Vyberať si správne prípravky, ktoré budú pre naše vlasy vhodné. Hovorí sa, že vlasy sú korunou na hlave ženy. Vďaka nim sa cítime krásne a sebavedomé. Potrebujú špeciálnu starostlivosť a ochranu pred rôznymi chemickými a mechanickými vplyvmi, ktoré negatívne na ne vplývajú. Ošetrujúci šampón a kondicionér NIVEA Repair & Targeted Care, ktorý zaručene poskytujú suchým a namáhaným vlasom obnovu presne tam, kde potrebujú. 
Šampón - Tak v prvom rade ošetruje suché a namáhavé vlasy a je vhodný pre krátke alebo polodlhé vlasy. Takou zaujímavosťou je, že tento šampón je založený na inteligentnej technológii KERA DETECT. Čo to je ? Je to tekutý keratín, ktorý chráni vlasy zvonku, vypĺňa menšie povrchové trhliny a chráni vlasy pred vonkajšími vplyvmi. Ďalej je to panthenol, ktorý posilňuje vlasy zvnútra, zaistí im pružnosť a hydratuje vlasy. No a posledná zložka je regeneračná zložka, ktorá rozozná poškodenie na povrchu vlasu a poškodené miesta obnovuje. 
Ak použijete tento šampón, tak Vaše vlasy získajú späť svoj lesk, sú regenerované, hebké a hladké od korienkov až ku končekom, čo je obrovské plus pre mnohé z nás, ktoré máme krehké vlasy, ktoré sa rady lámu. Má skvelú konzistenciu, ale čo je úplne najlepšie je samozrejme účinok. Má fantastickú vôňu, ktorá vydrží na vlasoch niekoľko dní. Už po prvom použití, uvidíte výsledok na svojich vlasoch. Veľmi veľa žien použilo túto novinku a presvedčili sa, že je TOP. 
Kondicionér - Kondicionér sám o sebe má výbornú schopnosť, ktorá nám umožní ľahšie rozčesávanie po umytí vlasov. Ako aj predchádzajúci šampón, tak aj tento kondicionér je založený na inteligentnej technológii KERA DETECT, takže všetko to, čo som Vám napísala hore vyššie, obsahuje aj tento kondicionér. Taktiež dodáva vlasov lesk a pružnosť. Ak chcete, aby Vaše vlasy vyzerali konečne dokonale, aby boli pružné a mali lesk, odporúčam tieto dva produkty. Istotne budete mať zdravšie vlasy, ktoré budú vypadať lepšie, ako kedykoľvek predtým.

Desatoro správneho umývania

  1. Vyberte si vždy ten správny šampón aj kondicionér a to podľa toho, aký máte tip vlasov, farbu, melírované, či sú vaše vlasy mastné, suché, zvlnené...
  2. Šampónom šetrite. Ideálne je vraj použiť len čajovú lyžičku šampónu.
  3. Správna technika. Spomínanú čajovú lyžičku šampóny vmasírujte do vlasov, veľmi netlačte ani nedrhnite nechtami.
  4. Oplachovanie je veľmi dôležité. Na začiatku dôkladne namočte vlasy a po použití šampónu, kondicionéru a ďalších prípravkov, ktoré používate si musíme poriadne opláchnuť vlasy.
  5. Kondicionér. Potrebuje ho každý vlas a to najmä ten, ktorý je dlhší ako 5 cm. Ak chcete zosilniť účinok, zabaľte vlasy po aplikácii kondicionéru do nahriateho uteráka.
  6. Česanie - nečesanie. Ideálne je, keď si pred umytím nečešete vlasy hrebeňom. Stačí, ak si vlasy rozčešete prstami. Nikdy nie silou a šklbaním. Vhodné sú hrebene so širokými zubami a kefy s pružnými mäkkými zubami a štetinkami, ktorými jemne a šetrne rozčešete i dlhé vlasy.
  7. Krehké - Mokré vlasy sú zraniteľné. Taký menší tip pre vás, vlasy nenechávajte usušiť samé. Vždy použite fén a tak ich rozčešte. Aj časté zapínanie vlasov do gumičky, vlasy veľmi láme.
  8. Babské rady - Staré dobré rady starej mamy ako vajíčko, olivový olej, ocot a pod., ktoré máte použiť na vlasy, aby vyzerali lepšie, Vám v dnešnej dobre asi nebudú na nič, pretože mnoho výrobkov na trhu sú obohatené a rôzne pridané látky, ktoré budú mať rovnaký účinok.
  9. ZMENA - Po nejakom čase by ste mali zmeniť šampón, ale zmeniť aj dĺžku vlasov, ako napr. JA. Áno, čítate správne. Dala som sa ostrihať !
  10. Vykonávajte masáž počas umývania

 V balíčku ma čakali ešte tieto tri maslá na pery od Labello. Tak ako aj o vlasy, tak aj o pery sa musíme pravidelne starať, aby neboli popraskané. Čo by ste nemali predovšetkým robiť je olizovanie pier, ktoré vysušuje pery ešte viac. Ak máte balzam vždy po ruke, nestane sa Vám, že si budete olizovať pery. Horúcou novinkou tejto sezóny sú tieto ošetrujúce maslá na pery. Tieto maslá obsahujú bambucké maslo a mandľový olej. Poskytujú perám hydratáciu a ošetrujú ich. Majú krásnu prenikavú vôňu, ktoré rozmaznajú naše zmysli. Pery zanechá nádherne hebké s jemným leskom.

1 komentár:

Používa službu Blogger.