EVERY ❤ #1

Ahojte slečny, dámy, ale aj páni, muži. Leňošenie, čítanie, písanie článkov, pozeranie TV, popíjanie kávičky/čokoládky s priateľmi, lakovanie nechtov. Takto prebiehajú moje prázdniny.Vždy, keď ich  máme, ubehnú mi strašne rýchlo. Už o pár dní budem musieť ísť znovu do školy a ešte som sa nepozrela do knižiek. Dnešný článok však nebude o škole, ale bude random, ktorý som premenovala na EVERY . Pod týmto názvom ho vždy nájdete na blogu. Chcela by som Vám ukázať posledné úlovky, udalosti a fotky, ktoré ma v poslednej dobre potešili.

V poslednej dobe som si dosť obľúbila laky od RIMMEL LONDON. V drogérii DM som znovu jednému podľahla. Kolekcia Rita Ora so skvelým leskom, s ktorým za 60 sekúnd budete mať krásne a žiarivé nechty so super leskom. Zaručene budete mať profesionálny výsledok. (odtieň 407) 
Ďalším úlovkom sú tieto dva šampóny od DOVE. Prvý je Dove Go Fresh vyživujúci sprchový gél s vôňou mandarinky a kvetov tiaré. Spojením exotického kvetu tiaré s osviežujúcou mandarinkou vznikla intenzívna vôňa pripomínajúca letné dni. Tiaré, krémovo biela kvetina so silnou vôňou, pochádza z pobrežia južného Pacifiku. No a druhý je Dove sprchový gél GO FRESH granátové jablko. Pri každodennom používaní napomáha pokožke navrátiť jej krásu na dlhý čas. Má hydratačné zložky, ktoré sa vstrebávajú do pokožky a intenzívnejšie ju vyživujú.
Voňaviek, parfémov a toaletných vôd nie je nikdy dosť. Po dlhom čase som sa vrátila k mojej obľúbenej vôni Christina Aquilera a konkrétne je to Red Sin. Flakón zachováva vernosť tradícii vôní Christina Aguilera – odráža vábivé krivky ženskej postavy. Je odetý do zvodnej čipky, ktorá v spojení s červenou farbou evokuje pôvab a neodolateľnosť. Čierna stuha je finálnym doplnkom ženskosti a luxusného dizajnu. Red Sin uchváti zmysly svojím plným charakterom vytvoreným vrstvami delikátnych červených tónov v úvode a srdci. Príjemne sladké tóny, ktoré vôňu otvárajú, navodzujú atmosféru zmyselnosti červeným jablkom dráždiacim zmysly chrumkavou, lahodnou chuťou. Ak chcete podrobnejšiu recenziu na tieto voňavky, tak mi dajte vedieť dole do komentára. 
Túto "devu" alebo celebritu ste ešte na blogu nevideli. Je to moja veľmi dobrá kamarátka Viktorka, s ktorou sa strávila super týždeň v škole, keď všetci ostatný boli na lyžiarskom. Trvalo to dosť dlho, kým vznikla aspoň jedna dobrá fotka. Samozrejme nefotili sme sa len, aj sme sa "učili", hrali "meno, mesto", ale asi najlepšie, čo sme robili bolo pozeranie 50 shades of grey. ❤ Viktorka má sestru Kristínku, ktorá rada otvára okná. (To by ste museli zažiť.)
 
HAPPY BIRTHDAY 18th
Ďalšia skvelá vec, ktorá sa udiala boli 18 narodeniny môjho skvelého kamaráta Peťa (pán vedúci), ktoré sme si skvelo užili. Zabávali sme, pili, jedli, tancovali,... proste bolo super. 
 
Keďže počasie nebolo také ako som si predstavovala, spoločnosť mi robili tieto tri dámy. Emma je môj najobľúbenejší slovenský magazín a skoro každý mesiac si ho musím kúpiť. Nie je nad chvíle, keď si môžem v pokoji prečítať pár fashion alebo beauty článkov.
 Nemyslite si, že čítam iba ženské magazíny. To nie Veľmi rada čítam romantické príbehy, drámy, dievčenské ale aj ženské romány a pod. Blogerku Victoriu (BLOG) určite mnohý z Vás poznáte. Je to moja veľmi dobrá kamarátka a zároveň suseda. Požičala mi túto dvojjazyčnú knihu Shakespearových hier, začo jej veľmi pekne ďakujem.  Pravdou je, že do školy potrebujem obsah Hamleta. Avšak určite si prečítam aj ostatné hry, či už v češtine alebo angličtine. 
Mojim novým miláčikom sa stala táto čierna listová kabelka, ktorú som kúpila v New Yorkery. Mohli ste ju vidieť v provom outfitovom článku (OUTFIT).
Tričiek nie je nikdy dosť a ja som vytiahla maminku na nákupy a dopadlo to celkom úspešne. Teším sa z nových tričiek, ale najviac ma potešil tento indiánsky kartigan, ktorý som Vám chcela ukázať aj oblečený, ale moji milovaní priatelia sa nechceli ísť so mnou fotiť.

5 komentárov:

  1. Parádny článok!
    Tá kabelka je úžasná! :O :3

    www.martygaborova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Parádny článok!
    Tá kabelka je úžasná! :O :3

    www.martygaborova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. seš krásná ! i tvuj článek se hezky čte!

    určitě mrkni na muj blog o modelingu :-)

    http://bephmodel.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Citam tvoj blog❤❤❤ Krasne zuzicka💕💕

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Citam tvoj blog❤❤❤ Krasne zuzicka💕💕

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.