Po celý deň s Niveou...

Snom každej ženy je samozrejme zjesť toľko koľko vidí, ale aj ráno vstať a byť úžasná. Mať dokonalú pleť, ktorú nám budú všetci závidieť. Svoju pleť poznáme najlepšie my sami, takže určite vieme čo potrebuje. Či je mastná, suchá, problematická alebo zmiešaná. Jedna z možností, ako mať dokonalú pleť je výber správneho pleťového krému. V obchodoch nájdeme množstvo krémov pre rôzne typy pleti, takže len musíme testovať, pokiaľ nenájdeme ten správny výrobok. Potom ho používajme pravidelne, vždy na čistú pleť, samozrejme. Krém nanášaj čistými rukami a prstami ho môžeš jemne klepkávať do pokožky. V spolupráci s notino.sk mám pre Vás nový článok, ktorý sa bude týkať krémov na tvár. Prvý z nich je Nivea Face výživný denný krém pre suchú až citlivú pleť a druhý Nivea Face výživný nočný krém pre suchú až citlivú pleť. 
Značka Nivea je jedna z mojich najobľúbenejších značiek kozmetiky. Od počiatku snažila vytvárať kvalitné a cenovo dostupné produkty starajúce sa o pleť. V tejto tradícií samozrejme stále pokračuje. Na trh prináša širokú škálu výrobkov vysokej kvality. V jej portfóliu nájdeme pleťové krémy, telové mlieka, deodoranty ale i mnoho ďalšieho.   
Myslím si, že každá žena by som svoju rannú rutinu mala začať denným krémom, ktorý vydrží celý deň a jeden vhodný adept, ktorého môžete mať na poličke v kúpeľni je práve tento od Nivei. Pre našu pleť je najdôležitejšie, aby bola hydratovaná. UV filtre chránia pleť pred vplyvmi slnečného žiarenia. Bohaté zloženie pleť vyživuje. Vďaka ošetrujúcemu mandľovému oleju je najmä vhodný pre suchú pleť. Veľmi dobre vyživuje a ochraňuje pleť, aby zostala jemná a hladká. Každé ráno treba krém naniesť na dôkladne vyčistenú pleť. Aplikujte malé množstvo krému na tvár, krk a dekolt a jemne vmasírujte končekmi prstov krúživými pohybmi smerom nahor. Vynechajte citlivú oblasť okolo očí. Po niekoľkých dňoch si všimnete, že vaša pleť je intenzívne vyživená, hydratovaná, chránená a zamatovo jemná. Cena je 4,10 €.
 
Tak ako aj počas celého dňa aj večer by sme mali našu pleť rozmaznávať a veľmi dobrým pomocníkom je nočný krém od Niveu. Taktiež hydratuje pleť, chráni ju a vyživuje. Podporuje prirodzenú regeneráciu pleti počas noci. Stačí len ak si večer dôkladne vyčistíte pleť a aplikujte malé množstvo krému na tvár, krk a dekolt a jemne vmasírujte končekmi prstov krúživými pohybmi smerom nahor. Vynechajte citlivú oblasť okolo očí. Cena je 3,90 €.

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.