PRIODY Cosmetics

Konečne to máme za sebou. Ten zhon, že príde návšteva a oblejú nás studenou vodou, čím ich pohostíme, čo im nalejeme a pod. Popravde som veľmi rada, že už skončila Veľká noc a v televízore som nezaregistrovala skoro žiadnu veľkonočnú reklamu. Ja Veľkú noc považujem sa symbol začiatku jari. Nie sú to ani tak prvé rozkvitnuté kvety, ale proste keď je Veľká noc, už mám ten pocit, že sa začalo nové ročné obdobie - JAR.
S jarou prichádzajú i prvé slnečné lúče a teplejšie dni a my chceme, aby naša pleť vyzerala čerstvo a sviežo. Po zime sa nám môže zdať naša pleť suchá, vyčerpaná a bez farby. Ako dosiahnuť, aby znova žiarila a vyzerala ako broskynka? Tu je pre vás pár tipov a rád ako navrátiť pleti jej žiarivý vzhľad. Pleť je zimou často zmáhaná a vysušená. Preto je dobré dodať jej dodatočnú hydratáciu. Zvoľte ľahké hydratačné krémiky a séra, ktoré nebudú zbytočne zaťažovať pokožku. Hydratovať musíte i celé vaše telo. Snažte sa vypiť denne aspoň 2l čistej vody. Ak vám čistá voda nechutí, vyšťavte si citrón a šťavu nalejte do vody. V prípade, že zabúdate piť, pripravte si vodu do fľaše alebo džbánu a postavte na stôl. Takto budete mať pripomienku, že sa máte napiť a dodržíte pitný režim. Nezaťažujte vašu pleť vrstvami make-upu. Zvoľte radšej krycie krémy, či BB-krémy, ktoré vašu pleť zjednotia, rozžiaria, ale nezaťažia.
 V dnešnom článku by som sa s vami chcela podeliť o skúsenosti s kozmetickou značkou PRIODY a o rady a typy ako sa starať o svoju pleť práve na jar. Jeden z produktov značky PRIODY Vám v tom skvele pomôže. Reč je o Antialergickom sére s harmančekom. Má veľmi dobrú a príjemnú konzistenciu, ktorá sa okamžite vstrebáva a takmer ihneď prináša príjemný pocit regenerácie a dokonalej hydratácie. Vďaka svojej schopnosti zlepšovať elastičnosť pokožky je tento regeneračný prípravok vhodný pre všetky typy pleti. Mimoriadne ocenenie dostanepredovšetkým od majiteľov precitlivenej, začervenanej a zapálenej pleti. 

Hlavné účinky:
  • obsahuje harmanček rímsky
  • vyživuje suchú pleť
  • zlepšuje pružnosť pleti
  • výrazne hydratuje
  • pôsobí ukľudňujúcim a protizápalovým dojmom
  • pôsobí proti začervenaniu pleti
  • chráni pleť proti voľným radikálom a znečistenému prostrediu
 Vyživuje suchú, citlivú a podráždenú pokožku. Dokáže upokojiť i začervenanú alebo zapálenú pleť. Harmanček je overenou bylinkou už desaťročia a jeho účinky sú delikátne a jemné. Spoločne s vitamínom E, ktorý je označovaný ako vitamín krásy, pleť zregeneruje a ochráni. Potrebnú vlahu a sviežosť dodá kyselina hyalurónová, ktorá preniká aj do najhlbších vrstiev kože, kde dokonale hydratuje. Pre citlivú pleť je tiež veľmi dôležitá absencia parabénov, ftalátov, umelých farbív alebo parfumov. S našim sérom z harmančeka si užijete dotyk jemnosti
 Použitie je tiež veľmi jednoduché. Sérum treba používať ráno aj večer. Aplikujte pred nanesením pleťového krému na dôkladne očistenú a tonizovanú pleť. Konzistencia je tekutejšia, preto stačí pár kvapiek. Sérum jemne vklepte končekmi prstov. Rýchlo sa vstrebe do pleti. Som s ním veľmi spokojná, pretože naozaj hydratuje pleť a regeneruje. Ak budete mať tú možnosť ho vyskúšať určite neváhajte a siahnite po ňom. Ďakujem za spoluprácu PRIODY Natural Cosmetics

1 komentár:

  1. Tohle vypadá jako produkt pro mě. Mám suchou pleť normálně, natož po zimě a ještě u moře. Mám teď spoustu produktů z různých beauty boxů, ale tuhle značku si rozhodně zapíšu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.