NYX & jemná krása

“Pokiaľ ide o rúž, nie je dôležitá farba, ale treba akceptovať finálne rozhodnutie Boha o tom, kde Vaše pery končia.” Jerry Seinfeld

Pokiaľ ide o krásu, nie vždy treba počúvať rady starších, viď príklad tenučké čiarky, ktoré mali znázorňovať obočie v 80. rokoch alebo v dnešnej dobe vytetované obočie, ktoré vyzerá ako namaľované centrofixou. Mne sa to jednoducho nepáči. Ak to nejaká slečna alebo pani z Vás má, je to vaša voľba a ja ju beriem. Hovorí sa predsa sto ľudí, sto chutí a sto názorov. Nie všetko sa mi musí páčiť, ale tohto som veľký odporca. V dnešnom článku sa však nebudeme baviť o obočí alebo ako ste si mohli z úvodného citátu prečítať, hlavnou témou bude rúž a pery. Krajší citát som ani nemohla nájsť, i keď viac by sa mi páčilo ".. kde Vaše pery skončia." Najideálnejšie by to bolo na nejakou peknom pánovi, ktorého ľúbite a ľúbi aj on Vás. V spolupráci s notino.sk som si mala tú možnosť objednať si rúž značky NYX a práve o ňom bude dnešný článok. 
Čerešničkou na každej pleti je pekný rúž. Či už nejaký výrazný, ktorým zaklincujete celé líčenie alebo len niečo jemné. Každá z nás by mala nájsť v niektorom z obchodov medzi odtieňmi rúžmi svoju favoritku. Občas však nezaškodí svoju naj kamošku vymeniť za konkurenciu, najmä v situáciách, kedy vám môže výrazne pomôcť. Práve tento, ktorý som si vybrala s eshopu sa Vám bude skvelo hodiť k neutrálnemu looku. Základom prirodzeného líčenia je pleť, ktorá vyzerá mladistvo a sviežo. A ten pomôže vytvoriť dokonalý podklad. Jemné líčenie sa hodí napríklad na prvé rande. Určite nechcete svojho "amanta" nejak vystrašiť. Chcete okúzliť, nie ho zahnať do kúta. Preto to ani s výberom farebného odtieňu rúžu neprežeňte. Nude odtieň je ten dokonalý. Práve ženy s prirodzenými perami boli vo výskume považované za najviac atraktívne a spoľahlivé zároveň. Mojím favoritom sa stal NYX Professional Makeup Diamond Sparkle rúž, konkrétne odtieň 04 Dusty Rose. Značka NYX vznikla ešte v roku 1999, a hoci názov by mohol napovedať, že pochádza z New Yorku, zrodila sa Los Angeles. Pred niekoľkými mesiacmi, prišla konečne na Slovensko a v Bratislave nájdete ich prvú pobočku.  
Rúž má ružové sfarbenie, ktoré viac menej splýva s farbou pier. Nie je to nič výrazné a podľa mňa ideálne pre svetlé typy, ktorým sa nehodia výrazné vínovo červené matné pery.  Chválim veľmi dobrú pigmentáciu rúžu. Netreba nanášať veľa rúžu, stačí málo, veď predsa menej je viac. Na perách vydrží počas celého dňa. Po použití pery nie sú vysušené, sú krásne jemné a dokonalé. Bohaté zloženie pery vyživuje a hydratuje. Jeho cena je 3,50 € a nájdete vo viacerých odtieňoch. Takýto podobný som darovala na narodeniny mojej kamarátke Viktorke, ktorá s ním je spokojná a veľmi ho vychvaľuje. Ak budete mať tú možnosť, určite siahnite po týchto rúžoch, pretože sú kvalitné a cenovo dostupné.

2 komentáre:

Používa službu Blogger.