.na kožu s Niveou

Keď som bola malá, nemala som rada, keď ma mama krémovala. Sama by som na seba nedala krém, ale pod prísnym okom mojej mamky som musela. Jednoducho som to nemala rada. Musela som dlho čakať, kým sa mi krém alebo telové mlieko vstrebe a keď som nevydržala, lepilo sa mi oblečenie na pokožku. Čím som staršia, tak tým ma táto "nenávisť" krémom prešla. Aj s príchodom puberty som začala svoju pleť vnímať inak. Dnes už viem, že sa treba o ňu starať a hýčkať si ju. Ani nie preto, aby som bola večne mladá (čo sa mi zjavne nepodarí), ale preto, lebo si to pleť zaslúži. A zaslúžim si to aj ja, aby som sa cítila dobre a pri dotyku mala fajn pocit. 
Moje začiatky krémovania sa začali so značkou Nivea. I keď som vyskúšala veľké množstvo krémom, veľa z nich mi nevyhovovalo a aj tak som sa vrátila k Nivei. Práve vďaka blogovým spoluprácam som mala možnosť počas karantény vyskúšať a zoznámiť sa s novinkami, s ktorými prišli tento rok na trh. 
Určite mi dáte za pravdu, že ani vám sa nechce každý deň dávať na seba "omietku" - líčiť sa. Radšej by sme ráno dlhšie pospali ako klipkať očami pred zrkadlom v kúpeľni. Avšak Nivea si pre nás vymyslela produkt, ktorý vyzerá ako púder, ale nie je to púder. Ošetrujúci mejkap v hubke 3v1 Cellular Cushion. Obal ukrýva malé zrkadielko a aplikátor, jemnú hubku. A do tretice vankúšik podobný tomu na pečiatky. Keď na vankúšik jemne zatlačíte, uvoľní sa z neho tekutý mejkap, ktorý na pleť jednoducho a zľahka nanesiete, a vytvoríte tak dokonalý vzhľad seba samej. Mejkap si môžete zakúpiť v troch odtieňoch, aby si vybrala naozaj každá žena. A je tu aj niečo navyše. Okrem prirodzene vyzerajúceho mejkapu sa produkt ešte postará o hydratáciu pleti a poradí si s jemnými vráskami. V tom je veľmi podobný napríklad Dennému BB krému OF 15. Okrem toho tiež podporí pleť, aby si sama vytvárala veľmi dôležitú kyselinu hyalurónovú. 
Je príjemne ľahký a bez problémov sa vstrebáva. Tento tekutý mejkap na sebe nebudete ani cítiť a ešte budete vyzerať dokonale prirodzene. Skrášľuje aj ošetruje. Každým rozjasnením vďaka mejkapu dodáte pleti i výživu a doprajete jej veľmi potrebnú hydratáciu. Vďaka šikovnému vankúšiku môžete svoj mejkap jednoducho upravovať, ale zachováte si pritom čisté prsty. Je praktický. Malá krabička sa ľahko zmestí do kabelky, preto si mejkap môžete vziať so sebou kamkoľvek. Balenie má 15 g. Na rôznych stránkach ho nájdete v rôznych cenách, avšak vždy je to do 20 €.  
Avšak, aby mejkap dobre držal na pleti a aby pleť nevyzerala suchá, mali by sme používať podkladové bázy alebo krém po mejkap. Mne sa osvedčilo telové suflé s olejom : Čerešňový kvet & jojóbový olej. Nie je priamo určený len na tvár, ale môžete ho použiť ako na tvár, tak aj na celé telo. Zažite pocit zamatovo hebkej pokožky od rána až do… ďalšieho rána! A to všetko vďaka zloženiu s luxusnými olejovými perličkami. Delikátna vôňa čerešňových kvetov poteší vaše zmysly.  Rozmaznávajúce zloženie s jojobovým olejom hydratuje celých 24 hodín.  Zanechá pokožku zamatovo hebkú a žiarivú.  Nemastné zloženie sa rýchlo vstrebáva a nelepí sa. No a tej vôni vám snáď ani nemusím hovoriť písať, že je úžasná. Balenie má 200 ml. 
Pri pleti ešte ostaneme, pretože práve na jej rozjasnenie, vyhladenie a vyčistenie nám má pomôcť ryža. Keď som to počula prvýkrát, nevedela som si predstaviť, ako by mi ryža mala vyčistiť pleť. Okrem varenia a jedenia ju maximálne môžeme použiť, keď nám spadne telefón do vody. Ryža je známa svojimi šetrnými, ale veľmi účinnými exfoliačnými vlastnosťami. Vďaka nim je dokonalým prírodným nástrojom, ktorý odstráni odumreté kožné bunky a dovolí vám zažiariť. Nové NIVEA ryžové peelingy prichádzajú v 3 variantoch a sú rozdelené podľa stupňa intenzity peelingu tak, aby vyhovovali každému typu pleti. Vyrábame ich zo 100 % prírodných exfoliantov a šťavnatého bio ovocia. Spoločne tak tvoria vynikajúci doplnok pravidelnej starostlivosti o pleť.
Prvý peeling v modrom balení, stredne silný scrub, obsahuje bio čučoriedky a je určený na normálnu pleť. Peeling v zelenom, najsilnejší hráč v ringu, obsahuje minerálny a aloe vera. Tretí peeling, ktorý som si mohla vyskúšať aj ja, je jemný peeling v ružovom balení - rozjasňujúci ryžový peeling. Jemná štruktúra peelingu ľahko, ale starostlivo vyhladí vašu pleť s ohľadom na citlivosť pokožky. Obsahuje maliny, ktoré sú známe svojimi omladzujúcimi a rozjasňujúcimi účinkami. Výsledkom je žiarivá, rozjasnená pleť. Má veľmi peknú a príjemnú vôňu, pokojne ho môžete nanášať každý deň. Navyše je určený pre citlivú a suchú pleť. Akoby si mnohí mysleli, že obsahuje ryžu, tak to nie je pravda. Obsahuje len také malé čiastočky, ktoré sú veľmi príjemné na pleti a vôbec ju nedráždia. Balenie má 75 ml.
Poslednými dvoma produktmi sú ošetrujúce peelingy na pery. Ak nechcete mať popraskané pery, ale šťavnaté a hebké na vybozkávanie za pár sekúnd, tieto peelingy sú tou správnou voľbou. V predajniach nájdete teda dva druhy. Jeden Wild Rose v ružovom balení ružovej farby a druhý Aloe vera. Veľmi dobre hydratujú a odstraňujú šupinky kože. Sú to produkty prírodného pôvodu, bez minerálnych olejov, s obsahom vitamínu, ktorý pomáha výžive pier. Práve v týchto dňoch vám budú obrovským pomocníkom, navyše krásne voňajú. Pri prvom použití som si myslela, že je to krasický balzam, lebo som necítila nič neobvyklé na perách. Avšak po dlhšom používaní som cítila zrniečka, ktoré veľmi dobre odstránili šupinky kože. Balenia majú 5,5 ml. 
Vyskúšali ste niektorý z týchto produktov ? 

1 komentár:

Používa službu Blogger.