Blogerka v drogérke 2020/2

Krásny pondelok ! Aký ste mali deň ? Ja som bola nastavená na to, že bude liať a zobudím sa do upršaného týždňa. Avšak opak bol pravdou, pretože od rána krásne svieti slniečko. Dúfam, že počas tohto mesiaca to nebude také rôznorodé ako vo februári. S príchodom ďalšieho, v poradí tretieho, mesiaca prichádza aj vaša obľúbená "Blogerka v drogérke", tentokrát za mesiac február. Po všetkým predvolebných a povolebných diskusiách, vyjadrení lídrov a politológov, víťazov i porazených, sa nalaďme trošku na vlny kozmetiky. 

Každodenné sprchovanie či kúpeľ, studený, horúci alebo suchý vzduch z kúrenia, chladné počasia - to všetko môže našu pokožku ľahko vysušovať. Výsledkom je suchá, napätá alebo podráždená pokožka. Najlepším riešením je potom pravidelná starostlivosť pomocou telového mlieka. Ako prvé tu mám Garnier Repairing Care regeneračné telové mlieko pre veľmi suchú pokožku. Práve toto telové mlieko je na trhu veľmi dlho a povedala by som, že je to je z tých produktov, ktoré nikdy neomrzí. Intenzívne vyživuje a regeneruje pokožku Vášho tela. Poskytuje jej okamžitú úľavu od nepríjemných pocitov pnutia, výrazne zjemňuje jej povrch a pritom ju chráni pred opätovným vysušovaním. Obsahuje výťažky javorovej miazgy, ktorá je známa svojimi hojivými účinkami. Vďaka jemnému starostlivému zloženiu sa ľahko rozotiera, okamžite vstrebáva a nelepí. 
Pri starostlivosti o pokožku netreba zabúdať aj na vlasy. Značka Garnier prišla na trh s novinkou z rady Fructis Goodbye Damage, ktorou je Garnier Fructis SOS Repair 10IN1 bezoplachová vlasová starostlivosť. Nové zloženie Goodbye Damage spája výťažky z oleja amla a kéraphyll na obnovu povrchu vlasu a vyplnenie trhliniek spôsobených vonkajšími agresívnymi vplyvmi. Vaše vlasy sú hodvábne, žiarivé a vyzerajú zdravšie. Vyskúšajte poslednú novinku z tohto radu, ktorou je BEZOPLACHOVÁ VLASOVÁ STAROSTLIVOSŤ 10 V 1 SOS REPAIR. Tá prostredníctvom ľahkého krému kombinuje silu prírodného amla oleja s keratínom na regeneráciu vlasov poškodených nadmerným stylingom, farbením alebo ošetrením. Nelepí, nezanecháva stopy, nezaťažuje. Riešenie 10 problémov v 1 produkte: Posilnené vlasy pôsobia omladeným dojmom, sú hladšie, chránené pred poškodením a teplom až do 230 °C. Za mňa je to úžasný produkt. Odporúčam všetkými 10. Poškodené konce vyzerajú oveľa lepšie, nie sú rozstrapatené a krásne vlasy chránia aj pri žehlení. 
Pri značke Garnier ešte ostaneme. Garnier Skin Naturals Fresh Mix Mask Vitamin maska pre suchú pleť bude vašu pleť rozmaznávať a ošetrovať ju. Hĺbkovo hydratuje a intenzívne vyživuje, rozjasňuje a osviežuje, celkovo skrášľuje vzhľad pleti, dermatologicky testovaný. Stačí len ak masku opatrne vyberiete z obalu a umiestnite na vyčistenú tvár. Nechajte pôsobiť v čase uvedenom na obale. Nevstrebané sérum jemne vmasírujte do pleti alebo utrite vatovým tampónom.
Garnier Skin Naturals Pure Charcoal čierna textilná maska s extraktom z morských rias. Hĺbkovo hydratuje a intenzívne vyživuje, uvoľňuje nečistoty v póroch a sťahuje ich, nedráždi pleť, dermatologicky testovaný.Masku opatrne vyberte z obalu a umiestnite na vyčistenú tvár. Nechajte pôsobiť v čase uvedenom na obale. Potom masku opatrne zlúpnite. Nevstrebané sérum jemne vmasírujte do pleti alebo utrite vatovým tampónom. Je určená hlavne na problematickú a suchú pleť. 
Výborný na hydratáciu je aj  Nivea Urban Skin Detox antioxidačný nočný krém s kyselinou hyalurónovouNočný krém Nivea Urban Skin Detox s antioxidantmi, bio zeleným čajom a kyselinou hyalurónovou dodá pleti intenzívnu hydratáciu a zanechá ju zdravú, žiarivú a hladkú. Zažite pocit pružnej a zdravo vyzerajúcej pleti. Intenzívne hydratuje až po dobu 48 hodín, cez noc pomáha detoxikovať pleť, zanechá viditeľne vyhladenú pleť, poskytuje antioxidačnú starostlivosť, posilňuje obranný systém pleti, pomáha regenerovať pleť, sviežo vonia a má príjemnú textúru. 
Predposlednými sú laky na nechty. Osobne si myslím, že tých nie je nikdy dosť. Laky na nechty značky Avon sú celkovo veľmi dobre aj čo sa týka pigmentácie aj výdrže. Rýchloschnúci lak na nechty Pro  dokonale zahalí  vaše nechty do dlhotrvajúcej lesklej farby: je to rýchle a perfektné riešenie v čase, kedy sa počíta každá minúta. 3 v 1: základná vrstva, farebná vrstva a vrstva na zafixovanie, poskytujú okamžitú manikúru s dobou schnutia 60 sekúnd. Ďalej dobrú pigmentáciu má aj Lak na nechty Quick’n Crazy. dosiahnete intenzívne farebné krytie a ultra rýchle zaschnutie laku. Pre dokonalú manikúru a krásne nechty s gélovým, dlhotrvajúcim a bezchybným efektom. 
Posledný balíček, ktorý vám chcem ukázať je balíček od nivea.sk, ktorý bol plný vzoriek na testovanie ich nových produktov. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.