Beautiful summer

Síce vonku to tak nevyzerá, ale naozaj je leto. Počasie by sa už mohlo spamätať, nech nám už konečne zasvieti trochu slnka. Teda neviem ako je to vo vašich mestách, ale v mojom okolí je to tak. (Pri písaní niektorých článkov si pripadám ako rosnička, lebo skoro vždy Vám opisujem počasie a neviem ani prečo.) Keďže je to jedno z najkrajších ročných období a všetci ho milujeme, mali by sme užiť so všetkým, čo k nemu patrí. Moja kamarátka Vika už v júny stresovala a bola nešťastná z toho, že sa unudíme v lete na smrť. No neviem ako ona, ale ja to o svojich prázdninách nemôžem povedať resp. napísať. Ak sa aj vy doma nudíte a nemáte čo robiť, tento článok Vám bude skvelou inšpiráciou. 
K letu samozrejme patrí nejaký ten hudobný festival. Pred nedávnom bol festival Pohoda alebo aj rôzne iné na Slovensku. Ak Vám omrzeli tie slovenské, vyskúšajte ísť do zahraničia sa zabaviť. Dnes sú mnohé na vysokej úrovni, takže aj tam sa môžete cítiť glamour a sexy. 
Pri každom z týchto bodov som si spomenula na môjho kamaráta alebo spolužiaka. Keď spomeniem knižky spomeniem si na Mišku (ktorá je mimochodom tiež blogerka = BLOG) a ktorá ma neustále karhá za to, že som ešte nezačala čítať jej knihu. Ale vy to nerobte !  Zoberte knihy, na ktoré ste doteraz nemali čas a hurá do čítania. 
Kúpte sa! Načo ste napustili bazén vodou, keď teraz na naň iba pozeráte. Oblečte si bikiny, veď ste do nich celý rok chudli a skočte do bazéna. A keď vás omrzel bazén, zoberte kamarátku a bežte na kúpalisko. Spolu sa môžete opaľovať, šantiť a okukávať chlapov. 
Presne teraz nastal ten správny čas na to, aby ste si zodvihli svoje krásne "riťky" z gauča a vytiahli bicykel. Kúpte si nejaký pekný a mestský bicykel v retro štýle. Predpokladám, že žiadna z mojich čitateliek bajkerky. Presne ten, čo na ňom baby tak elegantne vystreto sedia. A ráno vyrazte aj s košíkom pre čerstvé ovocie na trh. Samozrejme nemusíte sa len bicyklovať. Korčule, volejbalová lopta, bedmintonová pálka predsa existujú. Vytiahnite kamarátku si trošku zašportovať. 
 Farby, farby, farby a vzory od výmyslu sveta. Žiarte. Všetko je dovolené a v lete ešte viac. Začnite šialenými nechtami. Nechty sú základ dobre vyzerajúcej ženy a na dovolenke nesmú chýbať. 
Najdôležitejšia vec na celých prázdninách je to, že si môžete a teda aj musíte dopriať. Zmrzliny, dlhý spánok, nákupy, jedenie, pyžamový deň, masáže, ... všetky tie veci, ktoré ste si nemohli buď dovoliť alebo ste na ne nemali čas. teraz je tá správna chvíľa, kedy oplieskate peňaženku alebo sa buchnete po vrecku a doprajete si. 
A potom sú to samozrejme dovolenky pri mori alebo na horách, výlety s rodinou, zážitky s kamarátmi a pod. Ako ste zatiaľ trávite prázdniny vy, mi napíšte do komentára.

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.