HAIR #2


 Vlasy, účesy a znovu účesy a vlasy. Keď slovenská speváčka Beáta Dubasová spievala v 80. rokoch pesničku o účesoch, bol to veľký hit a vtedy už ona mala za sebou niekoľko premien. Samozrejme tých vlasových. Keď sa tak pozrieme spätne do minulosti, chytáme sa za hlavy, čo to naše mamy alebo staré mamy nosili na hlavách. Vtedy "frčala" taká trvalá alebo až príliš natupírované vlasy. Dnes si jednoducho vyžehlíme vlasy, kulmou natočíme alebo len tak si spravíme drdol. V súčasnej dobre je na trhu uspokojivá ponuka produktov na vlasy, ktoré nám pomáhajú, aby naša koruna krásy vyzerala naozaj ako koruna a nie ako vrece slamy.
 Pružné, zdravé a žiarivé vlasy – to je sen každej ženy. Skutočnosť je však iná: vlasy často vyzerajú fádne, bez lesku. Vlasy sú často neforemné, či dokonca poškodené. A pritom stačí tak málo: správna starostlivosť o vlasy. V dnešnom článku by som Vám chcela ukázať dva produkty, ktoré som dostala na narodeniny od Vandušky a Veroničky. Po dlhodobom testovaní Vám chcem predstaviť Schwarzkopf Gliss kur ULTIMATE REPAIR ŠAMPÓN a Schwarzkopf Gliss kur ULTIMATE REPAIR OŠETRUJÚCA KÚRA NA ROZŠTIEPENÉ KONČEKY
ULTIMATE REPAIR

Receptúra radu ULTIMATE REPAIR s 3x vyššou koncentráciou tekutého keratínu regeneruje extrémne poškodenia vlasov a obnovuje vlasovú štruktúru. ULTIMATE REPAIR je komplexná starostlivosť pre veľmi poškodené a suché vlasy. Intenzívna regeneračná starostlivosť, odolnosť a lesk. Regeneruje štruktúru vlasov a znižuje ich lámanie. Vaše vlasy tak získajú odolnosť a intenzívny lesk.

ULTIMATE REPAIR ŠAMPÓN - Ak chceme našim vlasom pomôcť, jednoznačne si musíme kúpiť ten správny šampón. V obchodoch nájdete strašne veľa druhov s rôznymi vôňami, konzistenciami či farbou. Vlasy musia byť správne regenerované a k tomu nám pomôžeme práve tento šampón od Gliss kur. Zabraňuje až do 95% menej lámavých vlasov. Ak máte poškodené vlasy, tento šampón je ten správny. Regeneruje veľmi poškodené a suché vlasy a dodá im viac odolnosti a lesku. Šampón jemne vmasírujte do mokrých vlasov. Žiadne drhnutie ! 
 Čo sa týka obalu, je to tradičný GLISS KURový čierny obal kombinovaný zlatou. Konzistencia je tiež veľmi dobrá, má takú zlatistú farbu. Nepotrebujete nanášať veľa šampónu.  Stačí málo a rýchlo sa pení.
 ULTIMATE REPAIR OŠETRUJÚCA KÚRA NA ROZŠTIEPENÉ KONČEKY - Okrem kvalitných šampónov potrebujeme aj ďalšie prípravky, ktoré zabraňujú lámaniu, štiepeniu, ale naše vlasy regenerujú a pomáhajú im. Táto ošetrujúca kúra zabraňuje štiepeniu končekov už po prvom použití. Špeciálna receptúra na veľmi poškodené, suché vlasy bola vyvinutá s cieľom regenerovať extrémne poškodenia vlasov pri končekoch. Aj tento produkt jemne vmasírujte do mokrých vlasov, ale tentokrát neoplachujte. 

3 komentáre:

  1. Tuhle řadu mám ráda, ale nemůžu jí používat moc dlouho, protože pak mám vlasy moc tězké a mastné během dvou hodin:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zdravím!
    Vím, že píšu v moc pozdní dobu, ale to je prostě teď můj režim...
    No ale zpátky k tomu proč sem vlastně píšu. Je pěkné, že se snažíš pomoci lidem, obzvlášť holkám s radami jak pečovat o vlasy, co používat, ale tyto šampony jsou pro vlasy také nevhodné. Všechny přípravky na vlasy z drogerií jsou špatné, protože obsahují silikony! Vlas je potom silikony úplně přesycený a vy to můžete spravit jen tím, že si koupíte profesionální šampon a kondicionér. Ano, sice do toho budete muset více investovat, ale co byste pro svoje vlasy neudělali, když je chcete mít krásně zdravé a lesklé.
    Tak snad jsem to pro vás vysvětlila správně, uvedla to na správnou míru a nikoho neurazila. :)
    Pokud máte nějaké otázky napište mi na matousovaluci@gmail.com
    P.S.
    S blogem zažíváme nový začátek, tak bysme byli velice rádi, kdybyste si udělali trochu času a navštívili blog + tam zanechali nějaký support, pokud se vám bude líbit :)
    http://mujzivotvpismenech.blogspot.cz/
    Hezký zbytek dne
    Luci

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gliss Kur mám jako značku moc ráda, jejich šampóny mi moc vyhovují. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.