Hair

O tom, že naše vlasy sú korunou krásy nie je pochýb. My, ako správne ženy sa o ne patrične staráme, kupujeme všelijaké špeciálne prípravky na vlasy, aby vyzerali čo najlepšie a najdokonalejšie. Potom niekoľko hodín strávime pred zrkadlom v kúpeľni, kým so svojimi neporiadnymi vlasmi niečo spravíme, aby sme vyzerali skrátka dobre. Dnes som si pre Vás pripravila niečo špeciálne. Nebude to žiadna recenzia na nejaký šampón, kondicionér či sprej, ale budem sa venovať téme doplnky do vlasov. Pre napísanie tohto článku som spolupracovala s veľmi šikovnou blogerkou Silviou Cisárikovou, ktorú poznáme z blogu Sissque. Práve ona navrhuje produkty pre Čiapkovo.sk 
Čiapkovo.sk je slovenský e-shop, v ktorom nájdete imidžové čiapky a módne turbany, vlasové doplnky, ako napríklad čelenky, šatky a extravagantné čelenky. V e-shope nájdete strašne veľa druhov rôznych produktov z rôznych materiálov. Či sú to už elastické bavlnené alebo luxusné saténové. Tieto doplnky sú skvelým oživením každého outfitu a perfektne sa hodia každej dáme alebo slečne. Môžu sa stať vašim doplnkom na každú akciu, ktorú sa chystáte podniknúť. Či je to už oslava, prechádzka, stretnutie s kamarátmi, cvičenie alebo len tak do mesta, do školy, či do práce. Všetky šatky majú malý detail a to malú mačičku, ktorú môžete vidieť na fotkách dole nižšie. 

 Silvia bola taká zlatá, že mi poslala jej dva produkty, ktoré ma veľmi potešili a veľmi pekne jej za ne ďakujem. 


Ako prvá to bola sivá melange zapletaná čelenka by Sissque. Je jednoduchá, no pritom veľmi zaujímavá. Okrem toho, že na jednej strane má logo mačičky, oproti je taká prepletaná časť, ktorá je zaujímavá.V e-shope nájdete ďalšie tri farby, okrem tejto mojej šedej. Je vyrobená z veľmi kvalitnej a jemnej certifikovanej bavlnenej elastickej látky- 95% bavlna a 5% elastan. Cena čelenky je 9,00 €. S veľkosťou sa nemusíte trápiť, pretože je iba jedna a to UNI.
Druhá je látková imidžová šatka DARK BLUE by Sissque. Má krásnu tmavo modrú farbu, takú námornícku, takže na dovolenku je ako stvorená. Na modrom podklade sú biele "slzičky", ktoré sú tiež zaujímavé. Je 100 % z bavlny. Okrem toho, že je veľmi pekná je aj praktická. Môžete si ju uviazať na rôzne spôsoby. Aj túto šatku viete nosiť asi ku všetkému, super sa hodí do každých vlasov, ale najviac k svetlým, aby vynikla šatka a nezanikla. Dá sa nosiť v rozpustených vlasoch alebo pri vyčesanom drdole. Momentálne je táto šatka v zľave, takže stohí 8,00 €. Veľkosť je taktiež UNI. 

Všetky produkty od Sissque sú "handmade", čo znamená, že sú ručne vyrobené s láskou pre štýlových ľudí. Látka, z ktorej sú produkty vyrábané nedráždi pokožky, je zdravotne nezávadná. Môžete ich prať aj žehliť. Sú to naozaj skvelé doplnky pre každú ženu. 

3 komentáre:

  1. These are super, love the little cat earrings! :)

    http://couturecase.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ježiši tohle je strašně roztomilé! To se mi líbí :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá čierna je pekná, na mojej hlave by bohužiaľ si myslím takéto šatky nevyzerali moc pekne, kedže mám jemné vlasy :) ale tebe svedčia!

    Terka Polak - nájdeš tu súťaž o krémovú farbu na vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.