Krasotika

Keď ste sa naposledy chystali na diskotéku alebo do spoločnosti, vzali ste so sebou aj svoje vlastné ja či ste sa kompletne ukryli za masku z make upu? Prirodzená krása je tá najkrajšia krása, ale .. 
Každá žena na tomto svete nie je spokojná so svojim výzorom alebo vzhľadom. Buď svoje nedokonalosti zakrývajú make - upom alebo chodia na nejaké zákroky. Dnešný článok bude práve o maľovaní. V spolupráci s Krasotika.sk , v ktorej nájdete širokú ponuku dekoratívnej kozmetiky, kozmetických pomôcok a telovej kozmetiky, som dostala balíček plný dekoratívnej kozmetiky, ktorá nám pomôže, aby sme vyzerali ešte krajšie.  
 Čo sa skrývalo v balíčku môžete vidieť dole nižšie. V balíčku boli ešte dva cukríky, ale tie som Vám nefotila, lebo môj malý braček je šikovný. 

Každý produkt Vám predstavím a ukážem ako vypadá na jednotlivých častiach tváre. Na produkty máte aj odkazy v názve. Ako prvý je Lesk SleekMakeUP Gloss Me. V e-shope nájdete veľa rôznych odtieňov od jemnej ružovej až po zmyselnú červenú pokryje Vaše pery úžasným leskom, ktorý pery zvýrazní a dodá im plnší efekt. Ten môj je v odtieni Hawaii Honey. Veľmi príjemná marhuľová farba. Ultra intenzívna, dlhotrvajúca farba je vysoko odolná voči roztieraniu a vydrží na perách po celý deň. Lesk má 6 ml a jeho cena je 6,20 €.
 Hawaii Honey
Blondínky, ako napr. ja majú niekedy problém, že im nevidno mihalnice. Teda, aby sme sa pochopili, mihalnice sú na svojom mieste, ale ich končeky sú svetlé. Preto potrebujeme tú správnu riasenku, ktorá by nám ich zafarbila, predĺžila a zviditeľnila. Takou maskarou je Vodeodolná riasenka E style VolumeWaterproof Mascara, ktorú používa aj Jana Hrmová. Vodeodolná riasenka s výnimočným krémovým zložením dodáva riasam dlhotrvajúci objem a zároveň riasy predlžuje. Je odolná voči slzám, vlhkosti a poveternostným podmienkam. Zloženie bez parfumácie s Pro-Vitamínom B5 na báze prírodných voskov a olejov chráni a vyživuje riasy. Silikónová kefka je vhodná pre presnú aplikáciu, zabraňuje zlepovaniu mihalníc. Veľmi sa mi páči, pretože krásne rozčeše mihalnice. Neotláča sa a vydrží na mihalniciach celý deň. V e-shope nájdete len jeden odtieň a to čierny. Stojí 3,66 €. Veľa žien je 100 % spokojných s touto maskarou a nemajú žiadne výhrady proti nej.


K maskare patrí aj tá správna linka. V balíčku som si našla Čiernu tekutú linku E style Liquid Precision Dipliner. Rýchloschnúce tekuté očné linky českej značky E style majú špeciálny aplikačný hrot pre vytvorenie precíznych a výrazných očných liniek. Dokonalá textúra liniek ľahko priľne k oku.  Linka má vysoko intenzívne krytie a vydrží po celý deň. Balenie obsahuje miešaciu guličku. Dole nižšie vidíte ako vyzerá na oku riasenka aj linka, len prosím Vás berte ohľad na to, že nie som žiadny profík a očná linka a ja nie sme kamarátky. 

 
Od očí sa presunieme znovu k perám. A teraz Vám ukážem dve ceruzky na pery. Prvá je Ceruzka na pery Milani Color Statement Lipliner. Kontúrovacia ceruzka na pery od americkej značky Milani Cosmetics má krémové zloženie a veľmi dobrú pigmentáciu. Pomocou tejto ceruzky orámujete pery jednoducho a precízne. Rúž alebo lesk vydrží potom na perách dlhšie a predídete jeho rozpíjaniu mimo pery. Ceruzka je ideálna aj na profesionálne líčenie. Bez obsahu parabénov. V e-shope nájdete viacej odtieňov od ružovej až po červenú. Na perách vydrží dlho, skoro celý deň. Má jemnú textúru a môžete ho používať namiesto rúžu. Cena je 3,14 €.
 
No a druhá ceruzka a vlastne aj posledný produkt z balíčka je Ceruzka na pery Jordana Classic Lipliner Pencil. Táto klasická ceruzka na pery od americkej značky Jordana má veľmi dobrú pigmentáciu. Dobre sa s ňou pracuje, vďaka čomu docielite dokonalé orámovanie pier a zároveň zamedzíte rozmázavaniu sa rúžu mimo pery. Ceruzka je vhodná aj na profesionálne líčenie. Výborne sa s ňou pracuje a v e-shope nájdete veľa odtieňov, ktoré určite sadnú. Stojí 1,99 €. 



1 komentár:

Používa službu Blogger.