Kašlite na párty ...

Takzvaný "páteček" je dňom, kedy má väčšina z nás nutkavú potrebu vybehnúť do ulíc na poriadny žúr. Zabávať sa, rozbiť sa a v sobotu si nič nepamätať. No čo takto ostať niekedy doma? Práve dnešný článok bude o tých pozitívach, prečo je dobré ostať doma a zbytočne sa nestrápňovať. Po nekonečnom pracovnom týždni v pekelnom tempe si telo pýta menší či väčší reset. Či už chodíte do školy, tak ako ja alebo chodíme do práce, potrebujete sa zregenerovať. No nič nie je zadarmo, ani výjazd do mesta. Vyskúšajte niekedy ostať doma, aj keď všetci ostatní vyrážajú do ulíc. Je toľko skvelých dôvodov na takúto malú "rebéliu".
1. Peniaze - Ak nepôjdete v piatok nikam, na žiadnu žúrku či stretko s kamarátkami ušetríte desiatky eur. Nemusíte si kupovať drahé drinky, či pozívať pätnásť člennú partiu. 
2. Outfit - Nemusíte riešiť štýlový outfit, v ktorom ohúrite, zažiarite a všetky oči budú len na Vás. I tak pred skriňou dennodenne trávite dlhé minúty, pretože si nemáte čo obliecť. Jednoducho nahoďte tepláky a rozlúčte sa s podprsenkou. 
3. Konkurencia - Môže Vám byť jedno, že XY krásavíc má na sebe lepšie "handry", má lepšie vlasy, lepší make up,.. proste vyzerá lepšie ako vy. 
4. Kulmy, žehličky, make up - Vaše vlasy a hlavne vaša pleť Vám za to bude určite vďačná. Konečne si vydýchnu a vy tiež ! 
 5. WAW! - Môžete byť strapatá, nenamaľovaná,  nemusíte sa holiť a nebude to nikomu prekážať. 
6.  Nemusíte NIČ!-  Môžete sa obklopiť jedlom, ľahnúť si pred telku, alebo konečne začať čítať TÚ knihu.
7. Víno -  Ak máte chuť na víno, môžete si ho dať koľko chcete. Nikto vás nevidí, nikto vás nerieši.
8. Trapasy - Patríte k babám, ktoré sa nevyhnú trapasom ? Ostaňte doma ! Nepôjdete na páčty a vyhnete sa trapasom.  
9. Druhý deň - Nebudete mať ráno opicu (ani prípadné okno) a neprespíte polovicu soboty.
10. Sociálne siete -  Zajtra ráno nebudete tŕpnuť, či vás niekto na Facebooku neoznačí na fotke, kde ste pod obraz Boží...
11. V posteli -  Vyhnete sa riziku, že ráno nájdete u seba v posteli tajomného neznámeho.
12.  Hudba - Môžete si pustiť hudbu, ktorá sa páči vám. Nemusíte sa prispôsobovať druhým a trsať na hudbu, ktorá sa ani Vám nepáči. 
13. Môj deň - Môže vám byť ukradnuté, aké bude večer počasie. Vy máte svoje papuče a deku.
14.  Odhodíme falošnú masku - Ako dlho ste boli len sama so sebou? Je to fakt super, vyskúšajte!

3 komentáre:

  1. Nemám rád, když každý považuje pátek jako den, kdy se na povel má chlastat. Já raději zůstávám doma a čtu si knížku a ven chodím v sobotu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Keď som ešte nemala priateľa, každý víkend som niekde bola, ale ako išiel čas a my sme spolu už vyše dvoch rokov, víkendové večery trávime skôr vo dvojici doma, spravíme si popcorn, pozrieme si dobrý filmík a užívame si jeden druhého:) Aj keď sem-tam vybehneme niekam, nech si spolu užijeme aj ten nočný život, haha:D

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som tiež už pár rôčkov radšej za takéto večery v pohodlí domova, ako niekde na párty...asi som si toho už užila dosť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.