Silvester I.

Tiež sa Vám to stáva alebo som jediná, ktorá cez prázdniny nemá ani len zdanie o tom, aký je deň. Cez zimné prázdniny to ako tak trafím deň pomocou televízora, ale najhoršie je to cez letné prázdniny. Takým orientačným bodom sú asi moje meniny, aj to je znamenie, že už je august a mesiac ušiel ako voda. Pred pár mesiacmi sme lamentovali nad tým, že už začala škola a skončilo sa leto. Mesiace ubúdali a ani som sa nenazdala, už je tu koniec roka a s ním prichádza aj Silvester. Pripravila som si pre vás dva typy na Silvestrovské líčenie, ktoré môžete v sobotu použiť. Produkty, ktoré som použila môžete vidieť dole nižšie na fotke. 
Ak chcete, aby Vás make up vyzeral dokonale, vaša pleť musí byť najprv hydratovaná. Preto je veľmi dôležité si aplikovať na tvár krémy, aby pleť nebola vysušená. Po hydratovaní pleti som na tvár naniesla BB cream od NYC. Preferujem BB creamy, pretože sú lepšie pre pleť aj klasické makeupy. Poriadne som ho zapracovala, aby na som na tvári nemala žiadne fľaky. Ja používam ešte korektor na kruhy pod očami a na vyrážky. Najviac sa mi osvedčili korektory od Essence a od Miss Sporty. Následne som to všetko zapúdrovala mojim novým púdrom L.A. Girl Pro face, ktorý mám z Krasotika.sk Potom nasledovalo kontúrovanie a líčka. Lícenku mám z Kozmetiky Moje. Ak ste o nej ešte nepočuli, určite na pozrite na ich stránku. Toto je základ, ktorý som použila pri oboch líčeniach. 
V prvom líčení som použila paletku od Astor a použila som ten ružovkastý tieň, ktorý som dala na celé pohyblivé viečko. Tak s tieňmi aj končíme, pretože je to taký trblietkavý tieň a viac nepotrebuje. Potom nasledovala moja "kamarátka" linka, s ktorou som sa asi najdlhšie pasovala, ale nakoniec vyzerá ako tak. Na mihalnice som použila vodeodolnú riasenku taktiež s Krasotiky Estyle a rozčesala som ich pomocou riasenky od Astor. K tomuto líčeniu sa hodí aj výrazný rúž, ale aj jemný. Ja som zvolila balzam Baby Lips od Maybelline New York, ktorý má čučoriedkový odtieň. Má krásnu farbu a ešte krajšie vonia. 
Pri druhom líčení som použila paletku od Makeup Revolution. Na nepohyblivé viečko som použila posledný tmavý tieň. Na pohyblivé viečko som použila zlatý tieň, avšak sa mi videl taký "fádny", tak som ho zmiešala trošku s najsvetlejším tieňom z paletky. Taktiež som si spravila linky a zakončila som to riasenkami. Na pery som tentokrát nepoužila lesk, balzam či rúž. Z Krasotiky.sk mi dávnejšie prišla ceruzka na pery. Má krásnu tmavo vínovú farbu. Jednoducho sa aplikuje, nerozmazáva sa a vydrží na perách dlho. 
Nie som žiadny odporník na líčenie, nechodím na žiadne kurzy, som iba amatérka, tak berte na to ohľad.

2 komentáre:

  1. druhé líčenie sa mi veľmi páči :) krásneho Silvestra ti prajem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moc se mi líbí líčení se světle růžovými stíny. Obecně takové barvy nosím často.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.