Chill


V takomto počasí alebo skôr v tomto ročnom období sa chceme čo najrýchlejšie zohriať a nemrznúť vonku v daždi. Jeseň. Krásne ročné obdobie, babie leto, farebné listy, krásna príroda a keď má konečne prísť zima, tak iba prší, fúka vietor a je chladno. Ani zima ani teplo. Osobne mám také počasie najradšej. Neviem prečo, ale veľmi sa mi páči, keď prší, je zamračené. To čo vy nemáte radi, ja milujem. Na tomto nečase je aj niečo dobré. A práve o tomto bude dnešný článok. O kávičkovaní a čajíkovaniu. (Keby tieto dve slová videla moja profesorka, ktorá ma učí slovenčinu, jednotku by mi asi nedala.)
Čas na kávu by sme si mali nájsť vždy. Dokonca aj v škole máme automat na kávu + čokoláda, limonáda, cappuccino. Síce káva je bezkofeínová, ale postačí a na hodinách nás aspoň trochu preberie k životu. Riadnu kávu s kofeínom nepijem. Ešte som sa neodvážila ju vyskúšať, ale už teraz viem, že ju budem piť s cukrom. Doteraz som vždy pila iba cappuccino a ľadovú kávu u Viktorky, ktorú môžete poznať s jej BLOGU, na ktorom momentálne prebieha  GIVEAWAY, v ktorej môžete vyhrať super darčeky. Najlepšie káva chutí, keď si ju môžete s niekým vypiť. S kamarátkou, mamou, kolegyňou, spolužiačkou,... Týmto chcem pozdraviť moje dve nemenované kamarátky, s ktorími sa od septembra chystáme na kávu alebo horúcu čokoládu. 
V takejto zime je to najideálnejšie. Keď si sadnete buď doma alebo niekde s kamarátkami, známymi, spolužiakmi do baru, kaviarne na niečo chutné, čo bude lahodiť našim chuťovým pohárikom. Oddýchnuť si od všetkého, vydýchnuť od starostí a vychutnať si šálku kávy alebo čokolády. Recept by bolo odveci vám písať. Ako si však vylepšiť kávičku ? Na vrch si dajte šľahačku a posypte kakaom, čokoládou alebo škoricou, tak ako som to spravila ja.
 Samozrejme ak vám káva nechutí alebo nemáte na to vek, ta určite vám postačí aj čaj. Ja osobne čaje milujem a hlavne teraz v jeseni som si zvykla piť čas s citrónom. O tom, že existuje aj teplý, studený a dokonca aj ľadový čaj už dávno vieme. Rôzne instantné čaje, ktoré môžeme piť horúce aj studené. Veľmi ma zaujal čas značky MISTRAL. Konkrétne je to citrónová príchuť. Bohužiaľ som vám čajík nemohla odfotiť, lebo krabička je poškodená, takže by ste i tak to najhlavnejšie nevideli.

 Určite vám odporúčam všetky tieto čaje. Sú naozaj chutné. Ak siahnete práve po tomto, môžete ho piť v lete aj v zime. Čaj s príchuťou citrón v sebe skrýva fantastickú chuť citrónovníka. Jedinečná chuť tohto nápoja je naozajstným osviežením v letných horúčavách. S rezom citróna a kúskom hnedého cukru zvýraznite jeho lahodnú chuť. 

4 komentáre:

  1. Já taky miluji takové počasí. :3 Nejlepší na přemýšlení. :D
    -CrazyJull (crazyjull.blog.cz)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem za propagaciu! :D neboj 9.12 uz na tu horucu cokoladu pojdeme! :) pekny clanok zuzka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne veľmi chutia chia čaje z fitness kolekcie z Tesca, momentálne si fičím na vanilkovom:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Najlepšie nejaký čaj a dobrá kniha :) Niekedy sa teším na zimu len aby som mohla sedieť doma a čítať :D Pekný článok :)

    Tiež ťa pozývam do našej zimnej súťaže o najlepšiu YA knihu tohto roka - Dám ti aj slnko :) http://booklovers-world.blogspot.sk/2015/11/sutaz-takto-sa-vsetko-zacina.html

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.