HAIR

Lesknúť sa nemusí len korunka na hlave princeznej, ale najkrajšia koruna na ženskej hlave sú predsa jej vlasy. U rôznych ľudí môžeme vidieť rôzne typy vlasov. Rôzne odtiene, rôzne dĺžky a rôzne typy vlasov. Štruktúru vlasov, ich farbu a množstvo má každý geneticky dané, čože máte vlasy zdedené po svojich rodičoch. Ak vaši rodičia majú blond vlasy, tak vy sa nenarodíte s čiernymi vlasmi. Len ak ... No to nechajme tak radšej. Človek má priemerne 140 000 - 100 000 vlasov. Každý deň však niektoré padajú a niektoré rastú. Mňa doma všetci vadia, že všade sú moje vlasy. A tak ja nemôžem za to, že mi vlasy padajú. Cez leto ma vyženú vonku, aby som si išla vlasy mokré česať. Dnes sa však nebude baviť o vypadávaní vlasov, ale bude to menšia recenzia o dvoch produktoch značky SYOSS. 

Ako prvé tu máme lak na vlasy z edície MAX HOLD. Po použití vydrží na vlasoch 24 hodín, čiže budete mať dlhotrvajúcu kontrolu svojho účesu. Tieto stylingové prípravky s vysoko účinnou receptúrou, sa perfektne starajú o namáhané a suché vlasy, uhladzujú ich a zároveň účes zafixujú. Nezlepuje a nezaťažuje vlasy. Ľahko sa vyčesáva a vašim vlasom dodá prirodzený lesk. Nemá výraznú vôňu, ale takú príjemnú. Je však nutné dodržiavať rady vlasových odborníkov a to, nezabudnúť si vlasy ošetriť predtým tužidlom, účes bude držať ešte pevnejšie. Lak rýchlo uschol, čo je ďalšia z jeho pozitívnych vlastností. Chráni ich pred vlhkom a nezanecháva vo vlasoch zvyšky. Jedinečným spôsobom vlasy ošetruje a dodáva im silu. Zanecháva vlasy upravené a dokonale spevnené na veľmi dlhú dobu. Krásny účes, ako od profesionálneho kaderníka!
 Druhý produkt, ktorý by som vám chcela ukázať je táto novinka, z ktorou prišla na trh taktiež značka SYOSS. Je to niečo nové, čo tu ešte nebolo. SYOSS Big Sexy Volume bolo exkluzívne vytvorené spolu so svetoznámym backstage stylistom Ed Moelands. Viac ako 20 rokov skúseností pri módnych prehliadkach, Foto Shootingoch; s celebritami inšpirovali ho k vytvoreniu Big Sexy Volume. Tak dáva každému možnosť vytvoriť si jednoducho doma ohromujúci Big Sexy Volume styling. 

SPREJ PRE OBJEM PRI FÉNOVANÍ



  •  Až do 2x viac objemu pre ohromujúci styling
  •  Dlhotrvajúca profesionálna fixácia
  •  Kratší čas fénovania vlasov; ochrana vlasov pred teplom z fénovania
  •  Úžasný lesk 
Zamilujete si tento sprej hneď po prvom použití. Je naozaj úžasný. Vďaka jeho receptúre môžete dosiahnúť až dvojnásobne väčší objem. Hodí sa hlavne pre slečny a dámy, ktoré majú riedke alebo redšie vlasy a ten objem vo vlasoch nemajú.

1 komentár:

  1. Od syoss som ešte nič nemala, ale vždy ma lákal :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.