Blogerka v drogérke #1



Od kedy som začala s blogovaním a pribúdali spolupráce, tak veľmi málo chodím do drogérii. Väčšinou mi všetko donesie kuriér alebo poštárka. Ak ste aj vy blogerky a máte nejaké spolupráce, poznáte ten pocit, keď Vás ráno zobudí SMSka od kuriéra, že ho máte dnes čakať. Ja osobne zbožňujem ten pocit. Neteším sa ani tak na balíček, ako na to, že príde on. Starká sa mi smeje, že príde „muž môjho života“. Avšak od kedy chodím do roboty, tak kuriérovi sa venuje starká (prebrala mi ho) a mne ostáva čas po práci na nejakú kávu s kamarátkou.
Raz, keď sme tak sedeli na terase v nákupnom centre sa mi zdôverila s tým, že si musí veľa líčiť, pretože má problematickú pleť. Všetky svoje nedokonalosti musí zakryť, aby mohla vyjsť aspoň smeti vyniesť. Ako dobrá kamarátka som jej chcela pomôcť a preto som jej odporučila (pre mňa vtedy novinku) Balea pleťové masky. Vyskúšala som dve z nich. Prvá z nich bola pleťová maska biely čaj, čerešňa s mandľovým olejom, ktorá je vhodná na všetky typy pleti a postará sa o dobrú náladu. Pleť ukľudňuje a dostatočne hydratuje. Vitamín E chráni pred škodlivými vplyvmi životného prostredia. Pokožka ostane krásne jemná. Druhá vola pleťová maska mlieko a med, ktorá podporuje regeneráciu unavenej pleti. Makadamový orech sa stará a chráni pleť pred vysušovaním.  Mandľové maslo zlepšuje pružnosť pleti a hydratuje bunky. Keďže ja som bola s týmito maskami nad mieru spokojná, odporučila som jej ich. Spolu sme zašli do Dm drogérie, kde sme spravili poriadny nákup týchto masiek a spolu sme ich testovali. Tým, že dodržiavala pravidelnosť používania masiek, jej pleť bola správne hydratovaná. Moja mama stále hovorí, že pleť potrebuje predovšetkým vodu. Potrebuje byť hydratovaná. Ak nie je, nepomôžu žiadne krémy, peelingy či séra. Takže od kedy som jej poradila tieto masky od Balei sa jej pleť zlepšila, už si nemusí dávať na tvár tony make upu, ktorý by zakrýval všetky nedokonalosti. Značku Balea mám veľmi rada. Vždy, keď zájdem do drogérie, tak so mnou odíde niečo od nich. Kvalitné, krásne voňajúce a vyzerajúce produkty za super ceny.  Určite odporúčame. Možno aj vy máte takýto problém. Siahnite po týchto maskách, ktoré Vám nielenže pomôžu, ale ani Vám „nezjedia“ celú výplatu. 

3 komentáre:

  1. No jo, Balea :) tu mám taky ráda, líbí se mi ty obaly a vůně, ale tyhle masky jsem ještě nezkoušela :)

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám veľmi rada Balea sprchové oleje, sú skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balea produkty mám obecně ráda. Snad se ještě nestalo, že bych si od této značky koupila něco, co by mi nevyhovovalo. Nicméně tyhle masky jsem ještě nezkoušela a také si na ně brousím zuby. Navíc mám drogérkový absťák, už dlouho jsem v žádné nebyla - to bude zase moje peněženka plakat.
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.