Legíny s manzara.sk

"Opití ľudia a legíny vždy hovoria pravdu." 

Ak tomu neveríte, tak pri niektorých životných situáciách sa o tom presvedčíte aj vy sami. O alkohole dnešný článok nebude, ale bude o legínach. Konkrétne o legínach z eshopu manzara.sk. Legíny sú podľa mňa taká časť oblečenia, ktorú ženy nevedia nosiť, pretože ich nosíme hocijako. Mnoho módnych návrhárov sa rozčuľuje, že aký sú veľký prehrešok. Mnohé ženy ešte stále nepochopilo že legíny sa nosia vždy s dlhými topom alebo šatami ktoré siahajú pod zadok. Je to spodné prádlo, čiže by sme ho mali nosiť ako napr. také nohavičky či podprsenku. Avšak nedávame si na to pozor a nosíme ich ako obyčajné nohavice. K tomu krásne vzorované farebné nohavičky a keď sa zohneme, hneď je hriech na svete. Ja síce legíny nosím, ale iba na doma. Keď si ich aj dám do školy, tak tak ako sa má. Zakryť zadoček a nevytŕčať dnešné nohavičky na obdiv. Nie je nič nevkusnejšie ako legíny cez ktoré vám vidno všetky nedostatky a zarezaná spodná bielizeň.
Okrem tých klasických čiernych sú v módnom svete aj športové legíny, ktoré ja nosím najradšej. Veľmi dobre sa v nich cvičí, sú pohodlné, nezarezávajú sa a máme v nich postavičku ako lusk. Už dávno neplatí, že na cvičenie vám stačia staré tepláky a rozťahané tričko. Móda kraľuje aj fitness svetu! Športové značky spolupracujú s tými najlepšími fashion dizajnérmi a každoročne predstavujú nové štýlové kolekcie pre fitness maniačky. Zaraďte sa aj vy medzi zástupy vyznavačiek zdravého životného štýlu, ktoré drú na svojom tele v sexi handrách. V trendy kúskoch sa budete cítiť nielen pohodlne, ale aj príťažlivo a sexi. Verte, že ak budete mať pekné outfity na športovanie, bude sa vám chcieť makať omnoho viac.  Tmavé jednofarebné legíny by mali byť základom vášho športového šatníka. Ak investuje do kvalitného modelu, oceníte aj pevnosť materiálu, ktorý vaše krivky pekne vyformuje.
Chcem Vám ukázať tieto tri kúsky, ktoré môžete nájsť v tomto eshope. Prvé sú LEGÍNY EASTON krásne vzorované sivo biele. Materiál je spandex a polyester. Nájdete vo veľkostiach L a M a stoja približne 20 €.  Druhé sa mi páčia najviac a rozmýšľam, že si ich aj objednám. Krásne kvietkované ružovo fialové legíny OLENA. Materiál je taký istý a aj cena za ne. Posledné legíny sú extravagantnejšie. LEGÍNY OWEN zo spandexu a polyesteru za cenu približne 20 €. Páčia sa mi všetky tri a sú naozaj za super ceny. Ak teda ste sa rozhodli, že si zacvičíte a ako každá žena, nemáte si čo obliecť. vyskúšajte legíny z manzara.sk

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.