Princezná

Už o týždeň zasadneme k štýlovo prestretému štedrovečernému stolu a rovnako štýlový by mal byť aj váš outfit. Ak si lámete hlavu nad výberom vhodného outiftu, inšpirujte sa dnešným článok. Ja sama s tým má obrovský problém a síce Štedrý večer vždy trávim s rodinou, s ľuďmi, ktorí ma poznajú od mala, vždy chcem v ten večer vyzerať dobre. Byť pekná,  lebo.. Lebo proste chcem. A myslím si, že väčšina žien to má podobne. Treba mať však na pamäti, že nejdete na módnu prehliadku ani ples.  Spoločenské šaty s hlbokým výstrihom či príliš vyzdobené by mali ísť tiež bokom. V eshope manzara.sk nájdete kopu šiat, práve na túto príležitosť. Tu sú tie. ktoré zaujali najviac mňa.
Čo sa  týka samotných šiat, tak najradšej nosím púzdrové šaty. Zelená, tmavomodrá, zlatá, purpurová, červená či strieborná sú farby Vianoc, ktoré si spolu sotvakedy oblečieme počas roka. Trblietavé materiály k vianočnej atmosfére patria. Koktailové šaty posiate flitrami z vás spravia skutočnú ozdobu večera. Ak si netrúfate na šaty, vyskúšajte sukňu s jednoduchým topom. 
Posledné dva roky je veľmi obľúbená čipka. Avšak musíte si dávať pozor, aby nevyzerala ako záclona. Musí to byť naozaj pekná čipka. Nesmrteľná čipka pôsobí luxusne a slávnostne, preto je pre túto príležitosť ako stvorená. Vyskúšajte koktailové šaty s riasenou sukňou alebo úzke šaty s dlhým rukávom. 
Poslednou skupinou sú dlhé šaty alebo resp. plesové šaty. Doma Vám budú na dve veci, ale ak plánujete nejaký ples, štedrovečerný večierok alebo niečo podobné, siahnite práve po nich. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.