Blonde Revolutions

Ahojte kočky, krásky, fešáci. Dnešný článok začínam úplne inak ako zvyčajne. Nezačala som citátom a to preto, lebo o blondínkach smo nenašla žiadny normálny citát. Len hlúpe vtipy a poznámky o tom, aké sú blondíny hlúpe. A práve preto, chcem dnešný článok venovať všetkým blondínkam. 
BLONDE HAIR = Blondínky tvoria väčšinu pravidelných zákazníčok kaderníckych salónov a ak sa pozrieme na ženy, ktoré si pravidelne farbia vlasy, väčšina z nich sa snaží práve o blond. Blond fenomén je v podstate historická záležitosť, povedzme si to tak, že byť blondínou nie je len o farbe vlasov. 
Väčšina z vás vidí všetky blondínky ako barbie princezničky s dlhými blond vlnami, namaľovaným ksichtom a s oblečením podľa najnovšej módy. Nie každá blondínka je taká. Na celom svete existujú aj normálne ženy s blond vlasmi, ktoré nie sú hlúpe a nevyzerajú ako bábiky v Dráčiku. A len preto, že sa takto chovajú,  niekto vymyslel, že sú hlúpe a v domácnosti ani nikde inde nevedia urobiť nič. Jediné čo vedia je sedieť s nejakým inou primadonou na kávičke a nemôže vysávať, pretože si práve urobila nechty. Lenže nie sú také len blondínky. Ale aj brunety, ryšavky, čierno-vlásky aj ženy so zelenými vlasmi. 
 Blondínky s modrými očami = Najčastejšie majú blondínky krásne modré oči. Majitelia modrých očí sú činorodí a húževnatí, často však menej úspešní ako napríklad hnedookí ľudia. Pripisuje sa to najmä ich citlivej povahe a tomu, že sa veľmi zaoberajú svojimi pocitmi a vnútrom, kariéra je až druhoradá. Sú plachí a vôbec nie falošný ako sa častokrát povráva.
Svetlomodré oči znamenajú energiu ktorá sa šíri všade okolo ich majiteľa, ktorý je veľmi obľúbený.  
Tmavomodré oči prezrádzajú veľmi pokojnú povahu a organizačný talent. Sú výborní zamestnanci.
Prečo chcú muži blondínky?
Krásna, dlhá blond hriva upúta na každom mieste pozornosť. Ale prečo práve blondínky ? 
1.  Muži si blondínky spájajú s čistotou. Nemáme na mysli hygienické hľadisko, no skôr nevinnosť. Víly, anjeli, princezné. Dobré a krásne postavy, ale i stelesnenie dobra stvárňovali výlučne herečky so svetlými vlasmi. Presne tak chlapi plavovlásky vnímajú. 
2. Ako som vám hore spomínala, každá blondína je vysmievaná za svoju korunu krásy. Chlapi/muži to robia, pretože v skutočnosti im blonďavá pokrývka hlavy imponuje. 
3.Blondínky pôsobia nežne a sála z nich nepoškvrnenosť. V mužovi prebúdzajú ochranárske pudy.
4. Veľa známych celebrít má blond vlasy a sú alebo boli úspešné. Vezmime si Claudiu Schiffer, Marylin Monroe, Sharon Stone, Jane Fonda či Bridgette Bardot. Krásne ženy, ktoré vo svojej profesii dosiahli nevídaný úspech a zborili tak tento mýtus. 
A čo si o tom myslia chlapi o tom, že sú blondínky hlúpe ?
Lukáš = Nemyslím si to.
Peter = Nemyslím si to. Nesúdim ľudí podľa farby vlasov. 
Vladimír = Nie, nemyslím si to 
Viktor = Nie nemyslím si to. Keď sa prefarbia, tak akože zmúdrejú ? Tak to nefunguje. 
Ak ste blondínka, máte takéto starosti a musíte počúvať poznámky takéhoto typu, tak si to absolútne nevšímajte a spomeňte si na tento článok, ktorý vám možno o trošku zdvihne sebavedomie a nebudete sa trápiť, čo si o vás myslia druhý. 

Viete, ako zabavíte blondína na celý deň?
1. postavíte ju do okrúhle miestnosti a poviete jej, aby si sadla do rohu.
2. nakreslíte jej na zem čiaru a poviete jej, aby ju podliezla.
3. dáte jej papierik na ktorom bude napísané OTOČ a na druhej strane znovu OTOČ.

 Dúfam, že som tento mýt o hlúpych blondínkach zmazala z povrchu zemského i keď viem, že stále sa niekto nájde kto bude mať problém s našimi vlasmi. Posúďte sami, aké mám vlasy ja, pretože pre niekoho som blondína, pre niekoho bruneta. 


6 komentárov:

  1. Pravda, tolikrát jsem s blbými komentáři setkala.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Blondýnky sú tiež ľudia a osobne nechápem tým vtipom :D Je to divné .. Prečo práve oni majú byť hlúpe ? Prečo nie tmavovlásky ? :D chápeš ... Je to mýtus a nezmysel ... :D A ľudia sa toho držia ...
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Děkuju! Blondýnek, těch přírodních, víc a víc ubývá, a já jsem čím dál víc opuštěnější v džungli vtipů o hloupých blondýnách.
    Většina pravých blondýnek, co znám, mají do hloupé holky dost daleko. Osobně studuji Neuroscience a půlka mého oboru jsou holky-blondýny, a že to není nic lehkého! Takže dost předsudkům:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekný článok! mne ako blondíne tiež je stále príjemné keď sa hovoria vtipy o blondínkach v mojej prítomnosti.
    http://houseoftheweirdness.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.