Unboxing

Znovu vám prinášam nezvyčajný článok , ktorý ste na mojom blogu nikdy nevideli. Dnes to bude unboxing. V minulom článku som vám spomínala, že spolupracujem zo značkou Dermacol. Keďže to nie je dlho, ako s nimi spolupracujem, tak som nečakala, že mi príde tak rýchlo nejaký balíček. Veľmi ma potešili a som neskutočne vďačná, že mi poslali balíček. V balíčku boli dva neónové púdre na vlasy, fixa na oči a balzam.
Neon hair powder (farebný púder na vlasy) 
 Farebné púdre na vlasy v šiestich odtieňoch. Ako každá žena, ani ja nečítam a spravím nejakú sprostosť. Prvýkrát, keď som to uvidela som si myslela, že sú to nie je na oči. Až potom, keď som si prečítala, že sú to púdre na vlasy mi došlo. Malá chybička sa stane. Našťastie som si púder na oči nedala. Dostala som fialový a oranžový. Oboje majú krásnu farbu, sú veľmi pekné aj vo vlasoch, čo sa môžete presvedčiť dole na fotkách. Je to skvelý doplnok ako oživiť svoj outfit. nemusíte sa báť, čo na to spoločnosť povie. Popravde, moja rodina si vôbec nevšimla, že mám niečo z vlasmi.
Pre lepšiu trvanlivosť farieb naneste púder na mokré vlasy, farbu vo vlasoch zafixujte použitím fénu či žehličky na vlasy. Vydrží vám farba dlhšiu dobu. Ak však chcete mať vlasy iba na jeden deň farebné, stačí si farbu naniesť a večer si umyť. Ľahko ide dole, nemusíte sa ničoho obávať. Takže určite odporúčam.
Cena: 3,79 €
Fixa na oči -  PRECISE BLACK - BLACK SENSATION
Vykúzli úchvatný pohľad ženských očí
Ďalšia vec, ktorú som potrebovala do svojej kozmetickej taštičky. Veľmi sa mi páčia linky a práve preto som si ju veľmi priala. Vode-odolná, nerozmazáva sa, dlhotrvajúca, nestráca intenzitu po viac ako 14 hodinách. Vhodná pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek. Presne a ľahko vykreslí línie mihalníc, aj pre začiatočníkov. Mihalnice vyzerajú plnšie vďaka aplikácii medzi mihalnicami. Rychlo-schnúca textúra, ktorá vytvorí hodvábny povrch. V sýto čiernej farbe. Cena = 3,79 €
LIP BALM LOVE LIPS - BUBBLE GUM
Zvláčňujúci balzam na pery s neodolateľnou vôňou žuvačky
Naozaj má krásnu žuvačkovú vôňu, niečo ako tuty-fruty (netuším ako sa to píše). Ja ho mám s ružovým odtieňom a tú ružovú naozaj na perách je vidieť. Balzam pery zväčšuje. Farebne pery tónujú a zanechávajú ich lesklé, vyhladené a vláčne. Vyživujúca textúra s prírodnými olejmi, včelím voskom, a vitamínom E podporuje regeneráciu pier a vytvára na nich ochrannú vrstvičku a zabraňuje ich vysúšaniu. SPF 15 chráni pery pred slnečným žiarením. Srdiečkový tvar zaistí jednoduché vykreslenie pier. Z tejto kategórii si môžete vybrať spomedzi 4 produktov. Cena = 2,99 €. 
Ak sa vám článok páčil, tak mi napíšte komentár, budem rada.

6 komentárov:

  1. ten farebný púder na vlasy mám tiež v pláne kúpiť si! :)
    inak pekný článok :)
    http://houseoftheweirdness.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chybí mi tu fotka jak vypadají ty pudry na vlasech. Také by mě zajímalo, jestli jdou vidět na tmavých vlasech. Jinak se mi tenhle článek líbí. Nejsem moc na kosmetiku, ale balzámy a linky miluji. Díky za inspiraci :)

    http://gabux-creativity.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dermacol je brutálne super značka :) škoda, že mňa už neprijali :) No ten lesk je fakt super :)

    http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk/2015/08/cesta-bojovnika.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O tých púdroch som počula toho veľa :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie púdre vyzerajú byť super:)
    Bola by som rada, ak by si navštívila môj blog: http://sajafrey.blogspot.sk/ :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.