Garnier

„Muž si môže zvyknúť na škaredú ženu, ale nikdy nie na zanedbanú.“ Coco Chanel


Ahojte všetci :) Vítam vás mi novom článku s názvom GARNIER. Takýchto článkov bude omnoho viac, teda ak sa vám budú páčiť. Ide vlastne o to, že vám ukážem niekoľko kozmetických prípravkoch nejakej značky a urobím recenziu na ne. Tak teda začneme.
Značka Garnier je svetovo veľmi známa. Kupujeme ju, používame ju, milujeme ju. Ja osobne, asi najviac túto značku preferujem. Neviem prečo, ale je to tak. Ceny sú tiež dobré, primerané. Svoje prípravky má pre každú časť ľudského tela. Či to je líčenie, pleť, opaľovanie, telo ale aj vlasy. Podľa týchto skupín vám ukážem niektoré prípravky. Tak ako prvé je líčenie. Síce v mojej kozmetike nájdete najviac prípravkov od Garnier, ale na líčenie nemám nič a je na to jediný jeden dôvod. Ja sa veľmi nemaľujem. Teda nedávam si make-up, BB cream na vyhladenie vrások alebo vyhladzujúca a skrášľujúca starostlivosť na očné okolie. Nič z toho. Takže líčenie vynecháme. Ďalej tu máme pleť. V tejto kategórii vám ukážem 4 produkty. Ako prvé tu máme : 
Garnier Skin Cleansing micelárna voda pre citlivú pleť - nedráždi oči, je ľahká, perfektne odličuje, zlepšuje kvalitu pleti. Poznáte ju všetci a ja osobne sa odličujem iba touto micelárnou vodou. Na trhu je taká novinka, taktiež micelárna voda Garnier Pure. Má krásny modrý obal. A týmto sa vás chcem spýtať, kde by som ju mohla nájsť. Behala som po všetkých drogériách, supermarketoch a nič.
 Cena - 6-7 €
Garnier Essentials Sensitive odličovač make-upu pre citlivú pleť - Skľudňujúci odličovač 2v1. je vhodný pre citlivú pleť, obohatený o výťažok z rastlín a pro-vitamín B5. Jeho dvojfázové zloženie bez alkoholu a parfemácie kombinuje účinnosť olejovej fáze so sviežosťou vodnej fázy k odstráneniu make-upu. Vždy v obchode ma to veľmi fascinovali, že má vlastne dvojfázové zloženie. Obracala som to v obchode vkuse a rodičia ma za to vadili. Ja už som raz taká. Vaša pleť je upokojená a jemná. Pre aplikáciou musíte fľaštičkou poriadne premiešať tak, aby sa obe časti zjednotili. tento odličovač môžete použiť celkovo na tvár, oči ale aj na krk. Preto dve fotky, aby ste vlastne videli tie dvojfrázové zloženie.
Garnier Pure Active čistiace tonikum pre problematickú pleť, akné - Zmatňujúce tonikum proti akné. Proti lesku a akné. Zmatňujúce tonikum sťahuje póry a poskytuje dvojitý účinok proti akné a stopám po ňom. Obmedzuje tvorbu akné o 2% vďaka kyseline salycilovej. Väčšina takýchto prípravkov nie sú účinné. Ale keď budete používať toto tonikum pravidelne dvakrát denne, výsledky už uvidíte po týždni. Takže určite vyskúšajte, odporúčam. Mne, takisto pomáha, len ja som lenivá a vždy zabudnem.
Garnier Essentials hydratačný krém pre suchú pleť -24h Hydratačný krém - suchá a citlivá pleť
Je určený pre kompletnú hydratačnú starostlivosť suchej a citlivej pleti. Hydratačné multi-aktívne zloženie bojuje proti toxínom, chráni pleť pred každonennými nepriaznivými vplyvmi a zaisťuje optimálnu hydratáciu počas 24h. Poskytuje kompletnú starostlivosť pre potreby suchej a citlivej pleti. Spája v sebe výťažky z ruže, známej pre svoje upokojujúce účinky, hydratačný glycerín a antioxidanty vitamínu E pre žiarivú a zamatovú pokožku. Ja ho nepoužívam, ale moja mamina áno a s výsledkom je veľmi spokojný, takže vám ho odporúča pre tentokrát ona.
Na opaľovanie má Garnier, tiež niekoľko prípravkov, ktoré sú taktiež super a aj účinné. Nájdete rôzne telové mlieka, oleje, spreje na/po opaľovaní. Samozrejme nezabudli aj na deti, ktoré taktiež treba chrániť pred slniečkom. Čo som pozerala ceny na interne tak sa pohybujú od 5-16 €.

Ďalšia kategória je telo. Čo sa tohoto týka, tak sem zaradíme hydratačné a regeneračné krémy či už na pleť, ruky, nohy, ale aj antiperspiranty v spreji. Na začiatku som vám zabudla spomenúť, že značka Garnier, nie len pre ženy, ale aj pre mužov. V tejto kategórii vám ukážem tri produkty. Ako prvý to je : 
Garnier Softening Care -  hydratačný zjemňujúci krém pre normálnu a suchú pokožku; Chráni a vyživuje pokožku, hydratuje a uchováva ju jemnú, pružnou a dodáva mladistvý výraz. Priveľa ľahko sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. Aktívne látky: koriandrový a palmový olej - skľudňuje a zjemňuje glycerín - zvláčňuje, optimálne hydratuje a chráni pred vysušovaním. Ľahko vmasírujte hocikedy behom dňa i večer. Všetko čo sa o ňom dočítali či už u mňa na blogu alebo na iných webových stránkach, všetko je pravda. Ja som ho nejaký čas používala a výsledok bol fantastický.

Garnier Repairing Care -  regeneračný krém na ruky; Ošetrujúci a regeneračný krém je určený pre veľmi vysušenú pokožku. Obsahuje ovocné mikrooleje z marhúľ, olív, avokáda a zrniečok čiernych ríbezlí, ktoré vašu pleť zjemňujú, vyživujú a dlhodobo chráni pred vysušením. Bohaté a zároveň jemné nemastné zloženie sa okamžite vstrebáva a zanecháva pleť hebkú a príjemne prevoňanú.

Garnier Mineral Invisi Cool - antiperspirant v spreji. Nová generácia deodorantov pre ženy GARNIER Mineral Invisi Cool, freshness - predstavuje vysoko účinnú ochranu pre vysoko náročné chvíle. Mineral Invisi Cool sú prvé 48hodinové antiperspiranty od Garnier obohatené o Mineralite, vysoko absorpčný minerál vulkanického pôvodu. Nezanecháva biele škvrny na oblečení. * dlhotrvajúca vôňa * nepretržitá ochrana * pleť môže dýchať * proti vlhkosti * proti pachu * rýchle zaschnutie, jemné na dotyk * bez alkoholu * bez parabénov * dermatologicky testované
A posledná kategória sú vlasy. To sú samozrejme všetky šampóny od výmyslu sveta, ochranné oleje, balzamy, laky, gély, vosky, ale aj farby na vlasy.
 Stránka, na ktorej nájdete produkty od tejto značky za super ceny : TU!!!!

Ak sa vám dnešný článok páčil a značku Garnier používate, tak mi napíšte do komentára :) 

5 komentárov:

  1. Ja osobne Garnier moc nepoužívam :) Myslím, že momentálne nemám od tejto značky ani nič doma, ale nebránim sa jej :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já od Garnier nic nemám. :/ Já používám většinou produkty od Yves Rocher, které mi opravdu vyhovují! :)

    Muzes mrknout na muj blog! :)
    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám značku Garnier naozaj rada a mám snáď od nich vŠetko :)
    Pozývam ťa na moju giveaway : http://aduliksun.blogspot.sk/2015/07/giveaway-chcem-vam-podakovat.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Micelárku od Garnier tu růžovou jsem měla a byla jsem s ní naprosto spokojená. :) Pak jsem měla i odličovač ten byl taky fajn a i ten deodorant. :)

    Teď mají i micelárku pro problematickou a mastnou pleť, takže ji budu testovat. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Micelárku od Garnieru miluju ! je nejlepší :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.